Britney Spears: Vesayeti kaldırın, hayatımı geri verin

Britney Spears: Vesayeti kaldırın, hayatımı geri verin

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, dün Los Angeles’te yargıcın karşısındaydı ve adeta yalvardı: Hakkımdaki vesayet kararı kalksın, hayatımı geri istiyorum

Amerikalı ünlü şarkıcı Birtney Spears, 2008 yılından beri mahkeme kararıyla vesayet altında. Spears'ın finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti.

br.jpg

O yıl bir mahkeme, uyuşturucu kullandığı ve kendisine karşı tehlike oluşturduğu iddiasıyla Spears’in hayatıyla ilgili bütün kontrolü babasına verdi.

as.jpg

Artık 39 yaşında olan şarkıcı, en azından 2014 yılından beri bu vesayetin kalkması için mücadele veriyor ama uzun süre mahkemeye kendi sesini duyuramadı.

dad.jpgBritney Spears ve babası Jamie Spears

Dünkü duruşmada hakime bir avukat aracılığıyla değil kendisi dorudan seslenebildi ama bunun için de en azından 3 yıldır uğraşıyordu.

Spears’in konuşması babasının bu vasilik işini nasıl bir baskı aracına çevirdiğini, sadece parasını değil hayatıyla ilgili her şeyi babasının kontrol ettiğini de ortaya koydu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN