Bu 6 burçtan birine sahip olan çocuklar okul hayatlarında çok zeki oluyorlar. Onlar adeta Einstein zekasına sahip...

Bu 6 burçtan birine sahip olan çocuklar okul hayatlarında çok zeki oluyorlar. Onlar adeta Einstein zekasına sahip...

Her burcun kendi zeka markası vardır, ancak hangi burçlar kalabalığın arasından sıyrılıyor? Akademik yetenekten sokak zekasına kadar pek çok zeka türü mevcut olduğundan, burçlarda bilişsel yeteneği ölçmenin birçok yolu vardır. İşte en zeki 6 burç...

Dünyanın en zeki insanlarının pek çok ortak özelliği vardır: Doğuştan zekidirler, kolayca fikir üretebilirler ve genellikle onları başarıya götüren güçlü bir iş ahlakına sahiptirler. Bu nitelikler, yeni icatlar yaratmalarına, işitsel veya görsel şaheserler yazmalarına veya dünyayı değiştiren şirketler kurmalarına yardımcı olabilir. Fakat bazı insanların neden diğerlerinden daha parlak olduğunu hiç merak ettiniz mi? Astrolojinin bununla bir ilgisi olabilir. Doğal olarak zeki olanlardan tam gelişmiş roket bilim adamlarına kadar en akıllı altı işareti keşfetmek için haberimizi okumaya devam edin.

kova.jpg

KOVA

Zodyakın bir numaralı en zeki burcu Kova burcudur. Yeniliğin, yaratıcılığın ve genişlemiş bilincin gezegeni olan Uranüs tarafından yönetilirler. Bu nedenle, bu hava işareti, gerçekleri basitçe işlemekten ve geri tükürmekten daha fazlasını yapar: Bu bilgiyi analiz eder, anlar ve üzerine inşa ederler. Bu işaretin ileri görüşlülüğünü de geri almasını beklemeyin. Parlak fikirler ve aydınlanmalar söz konusu olduğunda yalnızca dahi değiller, aynı zamanda risk alacak kadar da cesurlar, bu da genellikle başkaları ne bekleyeceklerini bilemeden çok önce atılımlar yapmalarına yol açıyor. Bu burcun ayrıca güçlü bir ahlaki pusulası vardır ve bu entelektüel yetenekleri başkalarına yardım etmek ve toplumu daha iyi hale getirmek için kullanır. Öyleyse, kendinize bir Kova arkadaşı bulursanız, onları yakın tutun.

basak-burcu-ozellikleri3.jpg

BAŞAK

Bu çalışkan, güvenilir ve mükemmeliyetçiliğe yatkın burç, iletişim ve düşünme gezegeni Merkür tarafından yönetilir. Başaklar, akademisyenleri kolayca kapma eğilimindedir ve onları tavsiye vermede harika kılan pratik bir zeka düzeyine sahiptir. Öğrendikleri her şeyi kendileri çözmeleri veya bunun arkasındaki nedeni bilmeleri gerekiyor.

5f5f48c117aca90784d74d02.webp

İKİZLER

Bu burç her zaman yeni bilgileri emer. Bu, ofiste kısaca bahsedilen bir konuda internette bir tavşan deliğine girmek veya iş başvurusunda bulunmayı planladıkları bir şirket hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenmek anlamına gelebilir. Güçlü bir farkındalık duygusuna ve keskin bir iletişim yeteneğine sahipler, bu da onları çok zeki yapıyor. Bir İkizler, deneysel ve meraklı akıl yürütme ve öğrenme yeteneklerine katkıda bulunan, uyarlanabilir ve uyanık temel bir kişiliğe sahiptir.

yay.jpg

YAY

Yay, sürükleyici deneyimler yoluyla bilgi edinmeyi tercih eder. Bu işaret bağımsız, özgür düşünürler olma eğilimindedir, ancak araştırmayı ve akılcılığı reddetmezler. Aslında, gerçeği arama arzuları, çoğu zaman bilgi sahibi olmak için büyük çaba sarf etmelerine yol açar. Örneğin, yeni bir dil veya mutfak öğrenmek isteyen bir Yay, yerel halktan bir şeyler öğrenmek için farklı bir ülkeye seyahat edebilir. Bu nedenle, bu yıldız burcuna sahip insanlar okumayı sevmelerine rağmen sadece kitap akıllı değildirler, öğrendiklerini alıp akademik olanın ötesine geçen bir şekilde yaşamlarına uygularlar.

terazi-burcu-genel-ozellikleri.jpg

TERAZİ

Terazi dostunuz muhtemelen her zaman bir kitaptadır veya yerel müzelerini, sinema salonlarını veya konser salonlarını ziyaret etmektedir. Bu nedenle, çeşitli konularda bir bilgi tabanına sahiptirler. Ancak zekaları burada bitmiyor. Bu aynı zamanda sanat ve müzikle ilişkilendirilen işarettir. Müzik teorisini veya görsel sanatları kolayca kavramak gibi yaratıcılık yoluyla ortaya çıkan bir zeka yeteneğine sahip olabilirler. Bu işaret yetenekli bir konuşmacıdır, yani her zaman başkalarıyla sohbet ederler, bu da onların zekasını genişletir.

61c01eddb57f151338c2366e.webp

YENGEÇ

Besleyici, şefkatli ve yengeç, benzersiz bir akıllı markaya sahiptir. Yengeç burcunda doğan insanlar sezgi ve duygusal duyarlılığı kurnaz bir doğayla harmanlıyor. Bu onlara kişisel ilişkilerinden daha fazlasına hizmet eder. Başkalarının karşı koyamayacağı besleyici bir yanıt vermeyi bildikleri için iş dünyasında başarılı olabilirler. İnsanları okumakta ve başkalarının duygularına cevap vermekte mükemmeller. Yengeç arkadaşınızın herkesin duygusal ihtiyaçlarını gözünü kırpmadan ustaca karşılamasını bekleyin; diğer birkaç işaretin kopyalayabildiği yüksek duygusal zekanın bir göstergesidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN