Bu asırlık resimde gizli bir mantık hatası var! Sadece üst düzey zekaya sahip insanlar bulabiliyor! Yapabilir misin?

Bu asırlık resimde gizli bir mantık hatası var! Sadece üst düzey zekaya sahip insanlar bulabiliyor! Yapabilir misin?

1920'lerden kalma resimde gizli ama neredeyse fark edilmeyen bir hata var. 5 saniye içinde fark edebilir misin?

Yanlış olan şeyleri fark edebilen, son derece gözlemci bir kişi olduğunuzu düşünüyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu resim 20. yüzyıldan kalma beyin bulmacası ve beyninizi zorlayacak. Bu bilmeceyi ancak keskin bir beyne sahip kişiler çözebilir. Peki, beyninizi incitecek bir bulmacayı çözmeye hazır mısınız? Umarız öylesinizdir, çünkü işte başlıyoruz.

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Bu resim, 19. ve 20. yüzyıllar arasında bir İngiliz basım ve yayıncılık şirketi olan tarafından oluşturuldu. Şirket, yalnızca eğlence amacıyla oluşturulan bu oyunların en büyük üreticilerinden biriydi. Oyunlar arasında en çok mantık ve beyin bulmacaları popülerdi. İnsanlar, kendilerinden hataları bulmalarını isteyen resimli bulmacalara bayıldılar. Bu bulmacaların çoğunun çözülmesi oldukça kolaydı, oysa birçoğu belirli bir ilgi alanında uzmanlık gerektiriyordu.

Bu bulmaca önceki kategoriye ait. Bu zeka oyunu resmindeki hatayı fark etmek için uzman olmanıza gerek yok. Görüntüyü gerçekten dikkatli bir şekilde gözlemleyin ve her bileşenini analiz edin, ardından bulmacayı anında çözebileceksiniz.

GİZLİ HATAYI GÖRDÜN MÜ?

Bunu çözmek için sadece 5 saniyeniz olduğunu biliyorsunuz, o yüzden bir saniyenizi bile boşa harcamayın. Zamanınız bittiğinde, aşağı kaydırın ve çözümü görün. Çözümü görmek için aşağı kaydırmadan önce, yalnızca birkaç kişinin çözebileceği bu delice zor beyin bilmecesini deneyin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka oyununun amacı sokak resmindeki hatayı 5 saniyede bularak gözlem yeteneğinizi test etmekti. İşte çözüm: Trafik ışıklarının renk düzeni yanlış. Yukarıdan aşağıya, trafik ışıklarının rengi kırmızı, sarı ve yeşil olmalıdır. Ancak görüntüdeki trafik ışıklarının renkleri yanlış sıradadır.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN