Bu burçlar cimrilikleri ile adeta guinness rekorlar kitabına aday! Onların cebinde akrep var!

Bu burçlar cimrilikleri ile adeta guinness rekorlar kitabına aday! Onların cebinde akrep var!

Maddiyat herkes için farklı şeyler ifade eder. Savurgan burçlar için gezip tozma, eğlence, lüks bir restoranda yemek, pahalı giysiler alma aracıdır. Eli sıkı burçlar içinse biriktirme, ayağını yorganına göre uzatma, geleceğini garanti altına alma sigortasıdır. Bugün sizlere en cimri olan burçları açıklayacağız...

Gerçekçi olalım: Bazı insanlar mali durumlarında diğerlerinden biraz daha muhafazakardır. Belki zorunluluktan biraz daha tutumlular veya başkaları için para harcamamayı tercih ediyorlar. Ancak, birinin faturayı alma olasılığının düşük olmasının bir nedeni olup olmadığını hiç merak ettiniz mi? Bankacılık alışkanlıklarının sadece yıldızlar tarafından açıklanması mümkündür.

YENGEÇ

Yengeçler, ev sahibi doğaları ile bilinir. Bu nedenle, çoğu zaman bu işaret, dışarı çıkıp arkadaşlarıyla para harcamaktansa iyi bir kitapla kıvrılmayı tercih eder. Ay tarafından yönetilen, besleyici Yengeçler, önce kendileriyle ilgilenen muhafazakar ve kurnaz sağlayıcılardır. Bu işaret aynı zamanda duygusallığıyla da ünlüdür. Mahremiyetlerini ve ev yaşamlarını koruyan Yengeç, boş gevrek paketlere ve eski tren biletlerine duygusal değer atfederek bir istifçi olabilir. Öğelerden ayrılamama, paralarını cüzdanlarında tutmak isteyen Yengeçlere dönüşebilir.

6332901de4bfdc1dc82986a3.webp

OĞLAK

Oğlakların hayatın güzel şeylerini takdir ettikleri için para harcamak isteyeceklerini düşünebilirsiniz, ancak tam tersi olabilir. Hırslı, iş odaklı Oğlak, paraya karşı ciddi bir tavır sergiliyor. Oğlaklar temkinli harcama yapanlardır. Paralarının arttığını görmekten zevk alırlar ve gelecek için birikim yapmayı gerçekten takdir ederler.

BAŞAK

Bazen gergin olan başaklar, her türlü abartılı davranıştan kaçınma eğilimi ile "tutumlu ve mütevazı" olarak tanımlanıyor. Ayrıca, elektronik tabloları tutmaya ve her kuruşunu saymaya yönelerek mali durumlarına süper odaklanabilirler. Başaklar benzersiz kişilikler, en zengin insanlar ve mükemmeliyetçilerdir. Asla yabancıları barındıracak kadar paraları olmaz. Dikkat: Bir Başak ile arkadaşsanız, kendi harcama alışkanlıklarınızı yargılıyor olabilirler.

basliksiz-6.jpg

AKREP

Akrepler herkesin bildiği gibi gizlidir, bu da mali durumlarını yakın arkadaşlarından ve ailelerinden bile gizli tutmalarına yol açabilir. Akrepler kendileri için para harcayabilirler, ancak yalnız seyahat etmeyi tercih ettikleri için, başkaları için para harcamaları gerektiğinde arkadaşlarıyla seyahat etmekten hoşlanmazlar. Kendileri için ödeme yapabilseler de, gelecek için para biriktirebilmek için bunu sadece ihtiyaçlar için yapmayı tercih ederler.

BOĞA

Boğa, faturayı bölmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bir numaralı işarettir, çünkü muhtemelen ödemeyi bitireceksiniz. Boğa, onları nakitlerinden ayrılmaya ikna eden herkese karşı güvensizdir ve muhtemelen onlara üç yıl öncesinden 10 lira borçlu olduğunuzu hatırlıyordur. Onları yeni bir restoranda akşam yemeğine davet ederseniz, en hoşgörülü ürünü sipariş edecekler, ancak fatura zamanı geldiğinde gizemli bir şekilde ortadan kaybolabilirler. Ve Boğalar kesinlikle tedavi edilmeyi severler. Sevimli kişilikleriyle tanınırlar, bu yüzden diğerleri onların yanında olmak ister. Ancak bu işaret, bu popülerlikten yararlanabilir. Bir randevuda, onlara içecek veya yemek ısmarlayan veya onlara bir hediye veren kişilerle vakit geçirmek isterler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN