Bu burçlar sinirlenince gözleri hiçbir şeyi görmüyor. Onlar adeta saman alevi gibi hemen parlıyorlar...

Bu burçlar sinirlenince gözleri hiçbir şeyi görmüyor. Onlar adeta saman alevi gibi hemen parlıyorlar...

Çoğu zaman bir insan sinirlendiğinde başka türlü asla söylemeyecekleri sözler söyler. Bazı insanlar nasıl sabırlı olunacağını ve bu tür aksiliklerden nasıl kaçınılacağını bilir, ancak bazıları öfkelerine çok kolay teslim olur. Zodyak işaretlerinizin bununla bir ilgisi var. İşte en sinirli burçlar...

Hepimiz bazen biraz deliririz. Hepimiz kötü bir günün stresinin ya da yatağın yanlış tarafında uyanmanın bizi bir öfke canavarına dönüştürmesine izin verme deneyimiyle bağlantı kurabiliriz. Hangimiz trafikte hak etmeyen arkadaşına terslemedik, başka bir sürücüye küfretmedik? Görünen o ki, astroloji hangimizin diğerlerinden daha fazla sinirlenmeye yatkın olduğu konusunda bir fikir verebilir. En sinirli altı zodyak işaretini keşfetmek için haberimizi okumaya devam edin.

KOÇ

Bu bir sır değil: Koç ateşlidir. Ve iş öfkelerine geldiğinde, onları tutan hiçbir şey yoktur. Koç, patlayıcı tartışmaların ve kontrolden çıkmanın başkomutanıdır. Ancak işler planladığı gibi gitmediğinde, Koç öfkesini kontrol etmekte zorlanacaktır.

OĞLAK

Oğlaklar, duyguları söz konusu olduğunda biraz karanlık bir attır. Görünüşte havalı, sakin ve aklı başında görünüyorlar, ancak saplantılı eğilimleri var ve sıkı programları mükemmel bir şekilde yürütülmediğinde öfkelerini düzenlemekte zorlanabiliyorlar. Yönetici gezegenleri, kararlılık ve dürtü gezegeni Satürn olduğu için, bu burç katılığı ve kısa fitili ile bilinir. Onları joker karakterler olarak kabul edin.

sinirli-yquo-cover.webp

BAŞAK

Başaklar "endişeli çizgileri" ile tanınırken, yakın arkadaşları ve aileleri ile öfkeli eğilimler gösterebilirler. Bu işaret, öfkelerinde sessiz olabilir, ancak onları bu noktaya getirmek çok uzun sürmeyecektir. Nihayetinde, Başakların dikkatli olması önemlidir.

ASLAN

Aslanlar partinin hayatı ve ruhu olsalar da, genellikle tartışmacı ve savunmacıdırlar. Güneş tarafından yönetilen Aslanlar, evrenin merkezi olduklarına inanma eğilimindedir ve inanç sistemlerine meydan okunduğunda bir yüzleşmeden geri adım atmazlar. Egoları zedelendiğinde, oldukça huysuz bir öfke gösterebilirler. Zaman zaman kesinlikle öfkelenebilseler de, özünde yumuşak ruhlu olduklarını hatırlamak önemlidir, bu nedenle duygularını düzenlemelerine yardımcı olacak bir çözüm vardır.

iliskilerde-en-sinirli-3-169-2.webp

AKREP

Bazen, Akrepler biraz muamma olabilir. Bir su burcu olarak, huysuzlukları tam olarak ateş burçları gibi patlayıcı değildir. Bunun yerine, öfkelerini manipülasyon ve el altından davranarak gösterirler. Kolayca incinirler, size nasıl hissettiklerini önceden söyleme olasılığı düşük, oldukça intikamcı insanlardır. Bu, duruma bağlı olarak oldukça yoğun çatışmalara yol açabilir.

YENGEÇ

Yengeçler duygusallıkları ve hassasiyetleriyle ünlü olduklarından, bu burcu düşündüğümüzde kesinlikle aklımıza öfke nöbetleri gelmez. Ama doğrusu, huysuz olabilirler. Yengeci ay yönetir ve dünya okyanusları ay döngüleriyle yakından bağlantılıdır. Bu nedenle, Yengeç'in duyguları gelgitler kadar hızlı değişebilir. Bunun nihai olarak anlamı, nasıl hissettiklerini ve nasıl tepki vereceklerini düzenlemek için mücadele etmeleridir ki bu, dahil olan diğer kişi için her zaman ideal değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN