Bu Burçta Olanlar Pintilikte Sınır Tanımıyor! Bakın En Cimri, En Pinti, Canımı Al Malıma Dokunma Diyen Burçlar Hangileri

Bu Burçta Olanlar Pintilikte Sınır Tanımıyor! Bakın En Cimri, En Pinti, Canımı Al Malıma Dokunma Diyen Burçlar Hangileri

Kimileri paşlaymayı ve çevresinde ki insanlara maddi, manevi destek olmayı çok severken kimileri ise kazandıkları herşeyi sadece kendisi için harcamayı tecih ediyor. Hayatımızda ki cimri ve pinti insanlardan pek hoşlandığımız sayılmaz. Peki bu insanların burçlarının üzerin de nasıl etkisi olduğunu biliyor musunuz? Bu haberimizde sizlerle en cimri ve pinti burçları paylaşacağız.

Cömert ve bonkörlük denince aklımıza gelen bir kaç burç olsa da cimrilikten, pintilikten elini asla cebine atmayan, oturduğunuz veya gittiğiniz bir yerde hesabı mutlaka sizin ödemenizi bekleyen burçların da olduğunu çok iyi biliyoruz. Sizde onların hangisi olduğunu merak ediyorsanız birazdan sizinle paylaşacağım burçlara mutlaka bakmanızı öneririm. Peki burçlara göre cimri veya cömert insanlar nasıl anlaşılır? Canımı al malıma dokunma diyen burçlar hangisi? İşte o burçlar...

BOĞA BURCU

Boğa burcu paraya çok düşkün olmaları ile bilinirler etrafında ki insalarla yaptıkları muhabbet ve sohbet genel olarak parayla ilişkin olur. Gelecek kaygıları yaşayarak, sürekli hayaller kurarak, sürekli planlı bir hayat yaşamaya uğraştıkları için bu sebepler boğa burcuna cimri dememize yetiyor. Buna istinaden boğa burçları genel olarak çok cimri olarak bilinir. Cimriliğin sadece burçlara bağlı olmadığını bilsekte genel olarak boğa burcu olan insanların cimri olduğu söylenir.

cimri-burc-001.jpeg

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu oldukça tutumlu, ihtiyaç duyulan ve gerekli olan şeylere para harcanması taraftarıdır. Yengeç burçları mali açıdan oldukça hassas oldukları için sürekli olarak birikim yapma peşindelerdir parasını her daim tasarruflu olarak kullanan yengeç bu tutumlu haraketleriyle genel olarak cimri olduğu düşünülür.

YAY BURCU

Yay burcu parasını ve malını paylaşmaktan hiç hoşlanmaz. Cimri ve cömert burçlar olarak bir liste yapmış olsaydınız tahminimizce cimri tarafının başında yay burcu olurdu. Yay burcu genel olarak çevresinde cimri olarak bilinir. Önceliği kendi özgürlüğü ve yaşantısı olan yay kazandıklarının hesabını yapmayı çok sever. Buna nedenle yay burcunun cebinde akrep hiç eksik olmaz ve burçların arasında en cimri en pintisi olarak bilinir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN