Bu dolar tahmini piyasaları sallar! HSBC dolar tahminini değiştirdi: Yıl sonunda 1 dolar bu kadar olacak!

Bu dolar tahmini piyasaları sallar! HSBC dolar tahminini değiştirdi: Yıl sonunda 1 dolar bu kadar olacak!

O banka dolar tahmininde bulundu. Kötü senaryodan bahsetti. Hangi banka dolar tahmininde bulundu? İşte tüm detaylar haberimizde.

HSBC Bank, TL değeri ile ilgili tahminde bulundu. Seçim sonucu ne olursa olsun TL değeriyle ilgili belirlenen yönde değişiklik olacağını belirtti. HSBC Bankası'nın tahminleri nelerdir? Merak edilen detaylar haberimizde.

HSBC BANK'TAN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ!

HSBC Bankası dolar tahminlerinde yenilik yaptı. O korkutan senaryoyu dile getirdi. Seçim sonucu ne olursa olsun TL değerinde kayıp yaşanacağını belirtti. 2023 yılının sonunda dolar/TL'nin 21'den 24'e çıkacağı tahmininde bulundu. Belirsizlik ve riskler sebebi ile bu düşüşün yaşanacağı tahmininde bulunmuştur.HSBC

HSBC Bank, bir İngiliz bankasıdır. Dünyanın en büyük bankalarından biri olarak 64 ülkede hizmet vermektedir. Bireysel, kurumsal müşterilere faaliyet göstermektedir. Banka, kredi kartı, çek hesabı, kredi, para transferi, sigorta gibi birçok hizmet sunmaktadır.

HSBC CEEEMEA Bölgesi i Kur Stratejisti Murat Toprak tarafından yazılan raporda bozulan temeller ve TL'nin çok değerlendiğine dair işaretleri bankanın önceden görmesi ile birlikte düzenlemeler yapacağını belirtti.

TL değerinin döngüsel, yapısal kırılganlıklar içerisinde olduğu banka tarafından belirtilmiştir. Türk Lirası için önümüzdeki günlerde zorluklar ortaya çıkacağını belirtti.

Öncesinde yılın ikinci çeyreğinde 19,5 tahmininde bulunmuştu. Bu tahminini ise 20 seviyelerine yükselterek değişiklik yaptı. Üçüncü çeyreğin bitmesi ile birlikte beklenti 20'den 23 seviyesine çıktı. 2023 yılı sonu için 21 seviyesinin 24 seviyesine yükseleceği beklentisinde olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN