Bu eski optik illüzyon resminde filin içindeki gizli hayvanı kimse bulamıyor! 10 saniyede bulabilir misin?

Bu eski optik illüzyon resminde filin içindeki gizli hayvanı kimse bulamıyor! 10 saniyede bulabilir misin?

Beyinle alay eden optik illüzyon yakın zamanda çevrimiçi olarak yayınlandı ve netizenleri 10 saniye içinde çözmeye davet etti.

Zeka oyunları ve optik illüzyonlar basit görünebilir, ancak kırılması zor bir ceviz olabilir. Tıpkı iki gizli hayvanı içeren bu viral resim bulmacası gibi. Beyinle alay eden optik illüzyon yakın zamanda çevrimiçi olarak yayınlandı ve netizenleri 10 saniye içinde çözmeye davet etti.

Resimler bir fil yüzünden oluşuyor ve içinde başka bir hayvanın saklandığı iddia ediliyor ama nasıl ve nerede bulunacağı iş. Resimdeki gizli kuğuyu bulabilir misin?

1-014.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KUĞUYU BULABİLİR MİSİN?

Fotoğraflar, sanatsal tasarımlar ve desenler farklı insanlara farklı görünebileceği için birçok şekilde yorumlanabilir. Ama iyi bir optik yanılsama nedir? İnanamayarak sürekli gözlerini ovuşturmana neden olacak bir şey. Optik illüzyonlar akıllara durgunluk veriyor. Pek çok yanılsama, gizli kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarır ve bazen gözlem becerilerinizi uzak tutar. Bu optik yanılsama resminde filin içinde gizlenen kuğuyu bulabilir misin?

GİZLİ KUĞUYU TESPİ ETTİN Mİ?

Resimdeki gizli kuğuyu hala bulamadınız mı? İşte size bir ipucu. Saklanan hayvanı bulmak için telefonunuzu ters çevirin. Beynini nasıl kandırdığını biliyor musun? Çünkü bu yanılsama, kişinin görüşünü aldatan bir yanılsamadır. Gizli kuğuyu tespit ettin mi? Hala bulamayanlar yazının sonunda cevabı kontrol edebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Şaşırtıcı bir şekilde, resim tersine çevrilir çevrilmez fil bir kuğuya dönüşür. İkinci hayvan, kanatlarını yarı açmış oturan güzel bir kuğu. Gizli kuğuyu ipucu olmadan görebilseydiniz, beyniniz ve görüşünüz dünyanın yüzde 90'nından daha iyi olabilir.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN