Bu film soluksuz izlenecek! 14 ödüllü yerli bilim kurgu filmi! Haziran’da vizyonda…

Bu film soluksuz izlenecek! 14 ödüllü yerli bilim kurgu filmi! Haziran’da vizyonda…

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmi olan Bir Zamanlar Gelecek: 2121 için nefesler tutuldu. Serpil Altın imzalı bilim kurgu filmi Haziranda vizyona giriyor. 14 ödüllü muhteşem film soluksuz izlenecek.

Serpil Altın tarafından kaleme alınan Bir Zamanlar Gelecek: 2121, 28 Haziran 2024 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. 14 ödülü bulunan yerli bilim kurgu filmi herkesin ağzını açık bırakıyor.

14 ÖDÜLLE GELİYOR

İklim krizi ve kıtlık nedeniyle yeryüzünün yaşanılmaz hale geldi bir geleceği konu edinen film, oldukça dikkat çekici detaylarla herkese nefes tutturuyor. Her yeni hayat karşılığında yaşlı nesilden birinin yok edilme şartını getiren kıtlık kanununun uygulandığı bu dünyada sert ve acımasız sistem bir ailenin hayatını beklenmedik bir bebek haberiyle alt üst ediyor.

bir-zamanlar-gelecek-2121.jpg

Yönetmenliğini Serpil Altın'ın yaptığı Bir Zamanlar Gelecek: 2121 filmi uluslararası festivallerde 14 ödül kazanan muhteşem bir yapım olarak karşımıza çıkmaktadır. Filmin başrollerinde Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç yer alıyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu ile çıkış yapan film çarpıcı konusuyla da büyük bir ilgi uyandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN