Bu ilde yaşayan gençler bayram edecek! Bakanlık 2.215 TL cep harçlığı verecek! Başvurular açıldı

Bu ilde yaşayan gençler bayram edecek! Bakanlık 2.215 TL cep harçlığı verecek! Başvurular açıldı

Gaziantep'te yaşayan 18-26 yaş arasındaki işsiz gençler bu haber ile mutlu oldu! Gençlik ve Spor Bakanlığı 2215 TL cep harçlığı desteği sağlayacak. İşte detaylar...

Gaziantep ilinde yaşayan 18 ve 26 yaş aralığındaki işsiz gençlere Bakanlık tarafından 2.215 TL nakit desteği sunulacak. 

GAZİANTEP'TE 18-26 YAŞ ARALIĞINDA İŞSİZ GENÇLERE 2.215 TL NAKİT YARDIMI 

Gaziantep'te yaşayan işsiz gençlere Bakanlık tarafından müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, 18 yaş ve üzeri işsiz gençlere 2.215 TL nakit yardımı ödemesi için bir plan tasarladı.

 

TC Gençlik ve Spor Bakanlığı

 

YARDIM ÖDEMELERİ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR!

Seçim dönemi yaklaşırken, yardım ödemeleri de daha da büyük miktarlara ulaşıyor. Gaziantep'te yaşayan 18 ile 26 yaş arasındaki işsiz gençlerin başvuru yapabilecekleri bu ödeme planının ayrıntıları merakla bekleniyor. Bu yardım ödemeleri PTT şubesinden alınabilecek. İlana başvurmak için TC kimlik numaranız ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı bulunan gencizbiz.gsb.gov.tr adresini ziyaret edip, başvuruda bulunmanız gerekiyor. Son başvuru tarihi ise bugün, bu nedenle acele etmenizde fayda var. Gaziantep'te yaşayan işsiz gençler bu yardımı almak için başvuruda bulunabilecek. Bakanlık tarafından ödenecek bu yardım, öncelikle işsizlik belasına karşı savaş alanında etkili olacak. Ayrıca seçim döneminde, bu yardımların gençlere ulaşmasının önemli olduğu da unutulmamalıdır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN