Bu kahvaltı resmindeki gizli 2 mantık hatasını bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! 15 saniyede bulabilir misin?

Bu kahvaltı resmindeki gizli 2 mantık hatasını bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! 15 saniyede bulabilir misin?

Bir çiftin masada kahvaltının tadını çıkardığı bu zeka bulmacası resminde iki mantık hatası zekice gizlemiştir. Kahvaltı resmindeki gizli hataları bulabilecek kadar zeki misiniz? Şimdi deneyin.

Eğlenceli bulmacalardan ve sınavlardan hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre olabilir. Zeka oyunları, beyninizin analitik tarafını kullanmanızı sağlar. Bu tür sınavlar, basit bulmacayı eğlenceli bir görev ekleyerek biraz daha ilginç hale getirir.

Zeka oyunları, sıra dışı düşünmenizi ve sorunu mantıksal akıl yürütmeyle analiz etmenizi sağlar. İnternette bol miktarda zeka oyunları var ve bunlardan biri şimdi bu kahvaltı resminin içine gizlenmiş hataları bulmanız gereken bir zeka bulmacası.

1-012.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATALARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde bir çiftin masada kahvaltının tadını çıkarırken içerisine iki hata zekice gizlemiştir. Artık viral olan fotoğrafta, kadın bardağa meyve suyu doldururken adamı sabah çayını içerken görebilirsiniz. Masa, ekmek, pastırma, muz, elma, şekerleme ve güneşli tarafı yukarı bakacak şekilde yumurta gibi yiyeceklerle doludur.

Bu zeka oyunu bir akıl bilmecesidir ve çözmek için matematiksel becerilere ihtiyaç duymaz. Basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ayrıca IQ seviyenizi değerlendirirken eğlenmenin başka bir yoludur. Gizli hatayı söylemeden önce bir pucu verelim, her iki hata da kahvaltılık içeceklerde gizlidir. Resimdeki gizli hataları bulabilir misin?

GİZLİ HATALARI BULDUN MU?

Resme yakından bakarsanız, cevabı okumadan önce onları bulabilirsiniz. Birçoğunuz cevapları ipucundan sonra bulmuş olabilirsiniz, ancak hala cevabı bulmakta zorlananlar için size yardımcı olacağız. Resimdeki gizli hataları bulmayı başardın mı?

Bu zeka bulmacasının keyfini arkadaşlarınızla ve ailenizle birlikte çıkarabilir ve daha ilginç hale getirmek için 15 saniyelik bir zamanlayıcı ekleyebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Adamın çay bardağına yakından bakarsanız, bardağın ters olduğunu fark edebilirsiniz. İkinci hata ise kadın bardağa portakal suyu koyuyor ama bardakta kırmızı meyve suyu var. Hatalar resimde beyaz daireler içinde işaretlenmiştir.

2-009.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN