Bu kurumlar akın akın personel alımı yapacak! Memur olmak isteyenlere büyük fırsat: KPSS şartlı, şartsız!

Bu kurumlar akın akın personel alımı yapacak! Memur olmak isteyenlere büyük fırsat: KPSS şartlı, şartsız!

İş arayan insanlar için belediyelerden güzel haber geldi. Birçok belediye KPSS şartı olsun olmasın memur alımı yapacak. Tüm detaylar haberimizde.

Birçok Bakanlık ve belediye memur alımına başladı. Binlerce kişinin memurluğa alınacağı iş ilanları ile ilgili detaylar belli oldu. Başvuru ve iş detayları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEMURLUK ALIMI BAŞLADI

12 kurum tarafından belirlenen iş ilanlarına göre başvurular 27 Ocak tarihine kadar sona erecek. Başvurular kurumların resmi internet siteleri üzerinden şahsen yapılacak. Tüm detaylar haberimizde.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI MEMUR ALIMI

Hazine ve Maliye Bakanlığı 50 kişilik kadro alımı yapıyor. Personeller uzman yardımcısı pozisyonu için ve Ankara ve İstanbul illerine alınacak. 11 farklı pozisyonda da alım yapılacak. Başvuru yapmak için YDS ve KPSS puanı almış olmak ve 35 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor. Başvuru detayları Hazine ve Maliye Bakanlığı resmi internet sitesinde yer alıyor.

İŞKUR MEMUR ALIMI DETAYLARI

İŞKUR 10 kişilik alım yapacak. Kadrolarda 5 kişi İİBF mezunu, 5 kişi ise istatistik bölümü mezunu olmak zorunda ve KPSS puanının en az 80 olması gerekiyor. İlan detayları İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde yer alıyor.

İş Başvurusu Yapılacak Kurumlar

TİGEM SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü en az lise mezunu 9 Tarla Bitkileri, 1 Bitki Koruma, 6 Tarımsal Yapılar ve Sulama, 3 Zootekni, 12 Veteriner Hekim, 9 Bilgisayar Teknikeri, 10 Veteriner Sağlık Teknisyeni pozisyonlarında personel alımı yapacak. Başvuru yapmak için KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor. İlan detayları müdürlüğün resmi internet sitesi üzerinde yer alıyor.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI

Vakıflar Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürlüğü bünyesine bağlı olan şubelere Perakende Gıda Satış Elemanı alacak. Personel alımları Ankara ve İstanbul için olacak.

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMLARI

Kıyı Emniyeti İŞKUR üzerinden 3 uzakyol birinci zabıtı, 5 uzakyol ikinci mühendis ve makinisti, 10 gemici, 10 gemi yağcısı olarak 28 kişilik kadro açtı. Başvuru yapmak için KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alma şartı aranıyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı 20 kişilik kadro açtı. Kadrolara Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular 2021 ve 2022 senelerindeki KPSS'den en az 85 puan almış olmak gerekiyor.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 55 PERSONEL ALIMI

Şırnak Valiliği Jandarma Komutanlığı hem kadın hem erkek 55 Korucu alımı için kadro açtı. İlkokul mezunları başvuru yapabilecek ve alımlar köyden köye değişecek. İlan detayları ve başvuru şartları kurumun internet sitesinde yer alıyor.

BELEDİYELERİN MEMUR ALIMLARI

5 tane belediye zabıta memuru, memur, mühendis, tekniker, peyzaj mimarı pozisyonlarında olarak 149 memur alacak. Başvuru yapabilmek için KPSS puanının en az 60 olması gerekiyor. Alımlara göre Kadıköy Belediyesi 11 zabıta memuru, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi 20 memur, Esenler Belediyesi 25 zabıta memuru, Bahçelievler Belediyesi 68 memur, Sancaktepe Belediyesi 25 zabıta memuru alacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN