Bu resimde 100 kişiden sadece 1 kişi kedi bulabilecek! Dikkatli bak sen buldun mu?

Bu resimde 100 kişiden sadece 1 kişi kedi bulabilecek! Dikkatli bak sen buldun mu?

Bu resimde 100 kişiden sadece 1 kişi kedi bulabilecek. Bir resimde kedi bulabilen 100 kişiden biri olup olmadığınızı harika bir farkındalık testi size gösterecek. Seçeneklerinizi kontrol edin.

İŞE ARA VER VE BİR BULMACA ÇÖZ

İş yerindesin ve canın çok sıkkın ve bir şeylere odaklanamıyor bir türlü dikkatini toplayamıyorsun. O zaman lütfen bir nefes arası ver. Mutlaka kendine bir kahve yap ve sizin için hazırladığımız bu bulmacadaki saklı kediyi bulmaya çalış. İş bittiğinde biraz rahatlamış olacaksınız.

ODUN YIĞINININ İÇİNDE BİR KEDİ YAVRUSU VAR.

Bu resimdeki odun yığınının içinde ya da üzerinde küçük sarı bir kedi var. O küçük sarı kedi sizi görüyor ama siz onu görmüyorsunuz. İşte resmi görüyorsunuz ve dikkatlice bakarak kediyi bulun.

kedi.jpg

RESİMDEKİ KEDİYİ BULMAKTA ZORLANIYOR MUSUN?

Biraz daha dikkatli bakın. Tüm çabalara rağmen bulamıyor musunuz? Biraz odunların baş kısımlarına bakın ve sarı kedinin başını görmeye çalışın. Tüm çabalara rağmen göremiyorsanız zorlamanın da bir anlamı yok. En iyisi kendinizi strese sokmadan alttaki resme bakın ve gülümseyin.

kedi-testi.jpg

SARI KEDİ ODUNLARIN ÜZERİNDE USLLU USLU YATIYOR

Resimde bulmakta zorlandığınız sarı kedi odunların üzerinde mışıl mışıl uyuyor. Bulamadıysanız üzülmeyin ben de bulamadım.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN