"Bu şekilde çağrıldığım yere gitmem" diyerek Ahmet Kural'a tepki gösterdi! İkilinin ayrılık nedeni belli oldu

"Bu şekilde çağrıldığım yere gitmem" diyerek Ahmet Kural'a tepki gösterdi! İkilinin ayrılık nedeni belli oldu

Ahmet Kural ile en yakın arkadaşının yolları ayrıldığı iddia ediliyordu. Uzun yıllardır birlikte birçok projede yer alan ikilinin ayrılık nedeni ortaya çıktı. Arkadaşının düğününe katılmayan Mehmet Cemcir, son yaptığı ile iddiaları güçlendirdi. İkili arasındaki küslüğün nedeni ortaya çıktı. İşte o açıklamalar...

Ahmet Kural'ın yakın arkadaşı olarak bilinen Murat Cemcir ile aralarının bozulduğu iddia ediliyordu. Günümüze kadar birçok projede yer alan ikili ülke medyasında sık sık yer edindi. Ahmet Kural'ın Bodrum'daki düğününe gitmeyen Cemcir, iddiaları güçlendirdi. Son gelen açıklama ise şok etti.

ARALARINDAN SU SIZMIYORDU

Televizyon dünyasının en bilindik isimlerinden olan Murat Cemcir ile Ahmet Kural ilk kez "Çalgı Çengi" filminde rol almıştı. Komedi kapsamında başarılı olan ikilinin arkadaşlığı magazin sayfalarına gündem olurken daha sonra, "İşler Güçler" ve "Kardeş Payı" dizilerinde beraber rol aldılar.

Komedi filmlerinin en sevilen isimleri olan ikili, "Düğün Dernek" serisi, "Çalgı Çengi İkimiz", "Ailecek Şaşkınız" ve "Baba Parası" filmlerinde yer aldı.

23678606899-0736489a65-o.jpg

"ESKİ DOSTUM"

Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi 2020 yılının ardından film ve dizi projesinde yer almadı. Aynı karede uzun zamandır yer almayan ikilinin aralarının bozulduğu iddia ediliyordu. Ahmet Kural ile Gizem Şahin'in geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum'da düzenlediği düğüne Murat Cemcir'in katılmaması dikkat çekti. Yakın arkadaş olarak bilinen Murat Cemcir, çiftin düğününü kutlamadığı gündeme konu oldu.

Ayrılmaz ikilinin ardından küslük iddiaları üzerine Murat Cemcir'den açıklama geldi. Basın mensupları tarafından sorulan soru üzerine Cemcir, "Ahmet çok yetenekli bir komedyen ve eski dostum. Tekrardan elbet bir araya geliriz" açıklamasını yaptı.

21060536-20131125123737133.webp

MURAT CEMCİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA

Birlikte birçok projede yer aldığı meslektaşının düğün gününde yanında olmadığı hatırlatılan Murat Cemcir, LCV olarak çağrıldığı hiçbir yere gitmeyeceğini paylaştı. Cemcir açıklamalarına, "Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim" şeklinde devam etti. Aralarında maddi bir anlaşmazlığın söz konusu olmadığını söyleyerek, sadece manevi anlaşmazlıkların olabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN