Bu sözler kavga çıkarır! Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'ye zehir zemberek sözler: Doğallıktan çıktı...

Bu sözler kavga çıkarır! Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'ye zehir zemberek sözler: Doğallıktan çıktı...

2. Sayfa programına katılan Esra Balamir, açıklamaları ile ortalığı kızıştırdı. Özge Özpirinçci hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Balamir, “ Artık doğallıktan çıktı” ifadelerini kullandı. Konuk olarak katıldığı programda Özge Özpirinçci hakkında konuşan Balamir kavga çıkartacak sözler sarf etti.

Dizi film sektörüne giriş yaptığı tarihten bu yana doğal haliyle tanıdığımız Özge Özpirinçci'nin saçları Esra Balamir'inde gündeminde yer aldı. Doğallığından ödün vermeyen Özge Özpirinçci saçlarını boyamamak için ısrarla direniyor. Bu durum nedeniyle bir dizide sorun yaşayan güzel oyuncu, dizideki karakter için bile doğallığından vazgeçmedi. Özge Özpirinçci doğal haliyle çok mutluyken birçok kişinin de eleştiri oklarına maruz kalıyor. 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, Özge Özpirinçci'nin saçları hakkında dikkat çeken ifadeler de kullandı. Açıklamalarında Özpirinçci'yi kızdıracak ifadeler kullanan Balamir, kavganın fitilini ateşledi.

ESRA BALAMİR'DEN KAVGA ÇIKARACAK SÖZLER

Doğal haliyle sevilen güzel oyuncu Özge Özpirinçci, daha önce birçok kez sorun yaşasa bile doğal olmaktan asla vazgeçmedi. Daha önce dizi setinde saçları nedeniyle kriz yaşayan Özge Özpirinçci, “Doğal halim bu, boyatmayacağım” sözleriyle duruma tepki gösterdi. Uzun süren uğraşların ardından doğallığını koruyacak bir yöntem üzerinde araştırmalar yapılarak güzel oyuncunun beyazlarının sprey boyayla kapatılmasına karar verildi.

esra-balamir.jpg

Özge Özpirinçci'nin doğal hali bu kez de Esra Balamir'in gündeminde yer aldı. 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir canlı yayında Özge Özpirinçci’yi hedef aldı.

Özge Özpirinçci'yi kızdıracak ifadeler kullanan Esra Balamir, Özpirinçci'nin beyaz saçları için açtı ağzını yumdu gözünü. Özge Özpirinçci için üzüldüğünü ifade eden Balamir, doğal olacağım diye sınırları zorladığını aktardı. Esra Balamir, “Artık doğallıktan çıktı paçozluğa doğru gitmeye başladı kızcağız." sözleriyle ortalığı kızıştırdı.

esra-ozge-kavga.jpg

Açıklamalarına devam eden Balamir, "Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce" ifadelerini kullandı. Program sunucularından “Saçındaki beyaz mı sorun” gelen sorusuna yanıt veren Balamir, durumun yalnızca saçları olmadığını tarzının da buna etken bir durum olduğunu aktardı.

ozge-ozpirincci.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN