Bu tarifi uygulayan hastalıklara elveda diyor! Tüm hastalıkların çözümü bu iki besinde

Bu tarifi uygulayan hastalıklara elveda diyor! Tüm hastalıkların çözümü bu iki besinde

Pek çok kişi farklı nedenlerle hasta olurken sadece 2 malzeme ile bütün hastalıklardan kurtulabileceğinizi biliyor musunuz? Günlük hayatında bu iki besine yer veren kişilerin hayatından hastalık kelimesi çıkıyor. İşte mucizevi karışım…

Sabahları kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzeti tahin, aslında bir şifa deposu olarak hayatımızın içerisinde yer alıyor. Belki de daha önce duymadığınız bu karışım ile hastalık kelimesinden tamamen kurtulabilirsiniz. Tahin ve limon karışımı bütün hastalıkların da ilacı olacak. İşte mucizevi karışım…

TAHİN VE LİMON MUCİZESİ

Yapılan araştırmalar kapsamında tahinin sinir sistemi dostu olduğu ortaya çıktı. Sabahları kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzeti olarak baş köşede yer alan tahin kalsiyum ve C vitamini deposu olarak görülmektedir. Sağlık açısından muazzam bir besin olarak görülen tahin yüksek oranda kalori barındırsa da doğal bir ilaç olarak görülüyor.


tahin-limon.jpg

Ancak şimdiye kadar kimsenin limon ve tahin karışımından haberi olduğunu sanmıyoruz. En eski Sağlık şifaları arasında yer alan tahin ve limon karışımı özellikle kansızlık ve sürekli yorgunluk çeken insanların ilk başvurduğu doğal besinler arasında yer alıyor. İçerisinde yer alan demir ile birlikte limonun birleşimi tam bir C vitamini deposu haline dönüşüyor. Asidik bir besin ile birleşen tahininin besleyiciliği de 10 katına kadar çıkıyor. Bununla birlikte tahinin vücuttaki kan yapıcı özelliği artarken kemik sağlığı açısından da hücre artışı sağlamaktadır.


TAHİN LİMON KARIŞIMI NASIL TÜKETİLİR?

Bir yemek kaşığı doğal Tahinin içerisine 3 damla limon sıkarak her sabah düzenli olarak tüketmeniz gerekmektedir. Tahin ve limon karışımı kan yapıcı bir özelliğe sahipken yorgunluk önleyici bir enerji deposu olarak da görülmektedir. Kadın ve erkeklerde doğurganlığı arttırırken kısırlık riskini de ortadan kaldırıyor. Anne ve baba olmak isteyen kişilerin ilk başvurduğu doğal ilaçlar arasında yer alan tahin limon ile birleştiğinde toksinleri vücuttan atma ve ödem engelleme özelliğine sahiptir.

tahin-karisim.jpg

Günlük yaşantı içerisinde tüketilen tahin kalsiyum, magnezyum, fosfor ve bakır gibi maddelerin eksikliğini de ortadan kaldırır. Tüm bunların yanı sıra akciğer temizliği içinde sigara kullanan kişilerin tüketmesi gereken bir besin olarak görülüyor. Solunum güçlüğüne en aza indirirken sigaranın zararlı etkilerinden de ciğerleri arındırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN