Bu tarihi resimde gizlenen kediyi sadece üst düzey zekaya sahip insanlar 10 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

Bu tarihi resimde gizlenen kediyi sadece üst düzey zekaya sahip insanlar 10 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

IQ'nuzu test etmek için optik illüzyon: Resimde bir ağaç gövdesi üzerinde oturan bir papağan gösterilmektedir. Ama bekleyin, bu resimde bir de gizli kadın var. Gizli kadını 10 saniye içinde görebilir misin?

Optik illüzyonlar, anlaşılması hem zor hem de büyüleyici olan görsel olgulardır. Bu aldatıcı bulmacalar, tipik olarak, belirli şeylerin be hayvanların kafa karıştırıcı görselleştirmeleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklik dışında herhangi bir şeyi algılaması sonucunda ortaya çıkan görsel olgulardır.

Gözlerimizi orada olmayan şeyleri görmemiz için kandırabilirler veya bizi kandırarak aslında orada olmadıklarına inandırabilirler. Optik illüzyon meydan okumalarının amacı, görünürde gizlenmiş bir şeyi bulmaktır. Günümüzün optik illüzyonu eğlenceli, büyüleyici ve zorlu bir yanılsamadır. Aklını başından almaya hazır mısın? Hadi bu meydan okumaya devam edelim.

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Bu tarihi resim, sosyal medya üzerinde yayınlandı. Görüntüde hem sağ tarafı yukarı hem de baş aşağı çok sayıda gizli insanlar var. Figürler ve insan yüzleri arasında bir kedi var ve onu bulmanız gerekiyor. Kediyi tespit etmek için 10 saniyen var. Hazır mısın? Hadi başlayalım.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Resimdeki gizli kediyi bulmayı başardın mı? İnsanların %90'nı zaman sınırı içinde bulamadı. Ancak siz bunu başardıysanız tebrik ederiz. Hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir ve cevabı ortaya çıkarabilir.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN