Bu test sosyal medyayı karıştırdı! Sadece dikkatliler fark ediyor: 6 saniye farklı gören dahiler arasına adını yazdırdı

Bu test sosyal medyayı karıştırdı! Sadece dikkatliler fark ediyor: 6 saniye farklı gören dahiler arasına adını yazdırdı

Sosyal medyada çok sık karşılaşılan optik illüzyon testlerine bir yenisi eklendi. Sosyal medyayı birbirine karıştıran bu testin cevabını yalnızca dahiler buluyor. Resim içerisinde yer alan heykeller arasındaki gerçek insanı fark eden gerçek bir dahidir. Gelin hep birlikte teste bakalım.

Optik illüzyon testleri dikkat çekerken bu test herkesin aklını karıştırıyor. Resimde yer alan heykeller arasında yer alan adamı bulmak hiç de kolay olmayacak. 6 saniyede keşfedenlerin dahi olduğu ortaya çıktı. Çok dikkatli olan kişiler anında fark ederken bazı kişiler o detayı gözden kaçırıyor. Gelin hep birlikte teste bakalım.

RESİMDEKİ HEYKELLERE DİKKATLİ BAKIN

Görselde farklı pozisyonlarda yer alan heykeller arasındaki farklı olan adamı 6 saniyede bulabilir misiniz? Biraz dikkatinizi vererek doğru seçimi yapabilirsiniz.

optik-illuzyon-heykel.jpg

Eğer hala bulamadıysanız dikkatli bir şekilde bakmanız gerekiyor.

O detayı gözden kaçırmadığınıza emin olunuz.

İnanılmaz bir gözlem becerisine sahip olan kişilerin belirlenen süre içerisinde adamın yerini tespit edebildiği görülüyor. Hem eğlenmek hem de hafızanın sınırlarını zorlamak için çözülen optik illüzyon testleri de boyut atladı.

GİZLENEN KİŞİYİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Resimde gizlenmiş olan kişiye hala bulamadınız mı? Belirlenen süre içerisinde bulamadıysanız bile testi tekrardan çözerek eğlencenin tadına varın. Ufak bir detay ile her şey gözler önüne seren bu test ile hafızanızı en uç noktalara kadar zorlayacaksınız.

optik-test-cevap.jpg

Resim içerisinde gizlenen adam sol tarafta duruyor. Taktığı saat ile diğer heykellerden farklı olan bu adam teste gizlenen kişi olarak karşımıza çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN