Bu testi sadece güçlü kişiliğe sahip olanlar çözebiliyor! Gizlenmiş fıstığı bulabilir misin? En zekiler bile şaşıp kalıyor

Bu testi sadece güçlü kişiliğe sahip olanlar çözebiliyor! Gizlenmiş fıstığı bulabilir misin? En zekiler bile şaşıp kalıyor

Sosyal medyada popüler olan bu optik illüzyon testi akılları baştan alıyor. Sizce gördüğünüz her şey doğru mudur? Bu testle beyniniz yanabilir ama çözmesi çok zevkli. İyice odaklanmanız gerekli. Yansıma ile sınırları zorlayan bu optik testi sadece yüksek zekalı kişiler çözebiliyor. Şimdiye kadar çözebilen olmadı. Güçlü bir kişiliğin varsa teste başla. Şimdiden uyarılım göründüğünden daha zor. Hazırsan testi çözmeye başla...

Gördüğünüz şeyler bazen sizi yanılta biliyor. Bu testte onlardan biri. Herkes tarafından kolay sanılan ancak bakıldığında çok zor olan bu optik illüzyon testi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri. Sınırlarınızı sonuna kadar zorlayacak. Sadece güçlü kişilikli insanlar çözebiliyor. Keklerin içinde saklanmış fıstığı bulabilir misin? Kendine güveniyorsan başla! Şimdiden söyleyelim yanılma olasılığın çok yüksek.

BULABİLEN SAYISI BİR ELİN PARMAĞINI GEÇMİYOR

Bu optik illüzyon testinde keklerin arasına gizlenmiş bir fıstık yer alıyor. Amaç o fıstığı en kısa sürede bulmak. Şuana kadar bulabilen sayısı bir elin parmağını geçmedi. Saklanmış fıstık beyninizin sınırlarını zorlayacak. Peki keklerin arasında gizlenmiş fıstığı kaç saniyede bulabilirsin? Kendine güveniyorsan teste başla.

HAZIRSAN FISTIĞI ARAMAYA BAŞLA

Optik illüzyon testleri zihni ve gözleri zorlamak için yapılmış tasarımlardır. Bu testlerle birlikte görsel hafıza ve zihninizi geliştirebilirsiniz. Bunlardan biri olan bu optik illüzyon testinde sizden keklerin arasına gizlenmiş fıstığı bulmanız isteniyor. Hazırsan gizlenmiş yer fıstığını kısa sürede bulmaya çalış.

kmffd-13.jpg

Öncelikle resmin genelinden çok köşe taraflara bakmaya başlayarak üstünde fıstık olan keki bulabiliriz.

İLK İPUCUNU VERİYORUZ

Eğer bulamadıysanız ilk ipucunu veriyoruz. Fotoğrafın hemen sağ alt tarafına biraz detaylıca bakmaya çalışın. Farklılığı gördüğünüzü söylediğiniz duyar gibiyiz.

kmffdfd-7.jpg

İŞTE TESTİN CEVABI

Keklerin arasındaki tek fıstıklı keki bulamayanlar için sağ alt tarafta fıstığın bulunduğu yeri sarı bir yuvarlak çember içine alarak işaretledik.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN