Bu yıl aşkı bulacak 5 burç belli oldu! Bu tarihleri bir yere yazın: Her an nikah masasına oturabilirsiniz!

Bu yıl aşkı bulacak 5 burç belli oldu! Bu tarihleri bir yere yazın: Her an nikah masasına oturabilirsiniz!

Mayıs ayının yaklaşmasıyla astrologlar yeni ay için burç analizlerine başladı. Önümüzdeki mayıs ayı Zodyak'taki 5 burç için aşk günleri olacak. Bahar sevinciyle romantizmi bir arada yaşayacak bu burçlar her an evlilik kararı alabilir! Ancak belli tarihler var ki o günlerde yapacaklarınız her şeyin seyrini değiştirebilir. Kritik tarihlere dikkat!

Yeni bir yıl, yine bir bahar mevsimi geldi çattı. Yeni bir aşk ya da yeni bir kararla aşk hayatınızın renkleneceğini düşündünüz mü? Çünkü 12 burçtan belli bazıları bu yıl hayatının aşkını bularak nikah masasına oturmaya çok yaklaşmış olabilir...

Mayıs ayı burç yorumları yayınlandı. Astrologlar nisan ayını bitirirken bizi bekleyen yeni ayda aşk hayatımızı neler beklediğini tek tek anlattılar.

ask-burclar7.jpg

Burçlara dair en merak edilen konuların başında aşk hayatı geliyor. Aşk, para, iş gibi konularda kimi dönemler bazı burçlar diğerlerine göre daha şanslı oluyor. Yıldızların yaptığı açıları ve olumlu etkileri hesaplayan astrologlar tüm burçlara alacakları etkileri analiz ederek yaşayabilecekleri olayları aktarıyor.

Bu yıl aşkı bulması çok olası 5 burç da belli oldu. Aşk konusunda en şanslı dönemlerine giren bu burçları mayıs ayında büyük sürprizler bekliyor olabilir. mayıs ayı bu burçlar için en romantik ay olacak. Belli bazı kritik tarihlere dikkat ederseniz aradığınız aşkı bulmanız, nikah masasına oturmanız bu yıl hayatınızın sürprizi olabilir...

İşte aşktan yana şanslı o burçlar...


ask-burclar4.jpg


KOÇ

Bu mayıs ayında Koç'ları heyecanlı bir aşk hayatı bekliyor. Aşk konusunda kalp atışlarınızı hızlandıracak gelişmeler yaşamanız olası. Yeni bir flört sizi bekliyor olabilir.

Mevcut ilişkilerde ise tutkunun romantizmin artması olası. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmanız ve iletişimi sağlam tutmanız gerekiyor. 15 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerine dikkat...

ask-burclar3.jpg


BOĞA

Mayıs ayı, sizin ayınız. Aşk hayatınızda bazı şeylerin daha belirgin hale geldiği, adının konduğu ve istikrarın sağlandığı bir döneme gireceksiniz. Boğa'lar için güven ve rahatlık önemlidir. Aşk hayatında belirsizlikten hoşlanmayan boğalar ilişkilerinde daha derin duygular ve daha sağlam bağlar geliştirecek.


Bu dönemde yeni bir ilişkiden kaçınmanız olası. Ancak astrologlara göre yine de mayıs ayı sizin için en romantik ay olabilir.

ask-burclar5.jpg

İKİZLER

Yeni insanlarla tanışacağınız, flörtler ve romantik ilişkiler bakımından bereketli bir aya giriyorsunuz. Mayıs ayı hep aradığınız aşkı bulacağınız tarihleri beraberinde getiriyor olabilir. Bu dönemde sosyal ilişkilerinizde en dikkat etmeniz gereken konu acele kararlar vermemek ve dikkatli düşünüp doğru adımlar atmak olacak.

ask-burclar6.jpg
YENGEÇ

Mayıs ayı doğuştan aşk ve sevgi insanı olan Yengeç'lerin aşk hayatını canlandıracak. Sevgisiz yapamayan Yengeç'ler bu ayda daha içsel ve derin duygulara yol alacak. İçinize döndüğünüz ve ilişkinizde derinlik aradığınız bir dönem yaşamanız oldukça olası.

Geçmişten gelen travma ve duygusal yükler bu dönemde yeniden yüzeye çıkabilir. Bu nedenle de kendinize özen göstermeli, değerinizi hatırlatmalısınız.

Yengeç'ler için kritik tarih: 16 Mayıs.

ask-burclar2.jpg


ASLAN

Aslanları da bu yılın mayıs ayında büyük bir aşk bekliyor olabilir. Gösterişi seven aslan burcu da mayıs ayında romantizmin kapısını aralıyor. Yıldızların bu hediyesini iyi değerlendirmeli, ego ve gurur konularında dikkatli olmalısınız.

ask-burclar.jpg


BAŞAK

Güven ve istikrar kollayan Başak'lar için mayıs ayı mevcut ilişkilerinde aradıkları güveni ve sadakati buldukları bir ay olacak. Fırtınalardan arınıp daha sakin ve dingin bir ruh haline bürünüyorsunuz. Aşk hayatınızda huzurlu bir dönem sizi bekliyor. Yeni bir ilişki yerine mevcut durumunuzu iyileştirmeye odaklanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN