Bu yöntem en inatçı lekeleri tek seferde çıkartıyor! Deneyenler gözlerine inanamadı... Bir bardak sirke ve karbonat ile doğal temizlik ürünü!

Bu yöntem en inatçı lekeleri tek seferde çıkartıyor! Deneyenler gözlerine inanamadı...  Bir bardak sirke ve karbonat ile doğal temizlik ürünü!

Kimyasal madde ile temizlik yapmak istemeyen insanlar için temizlik ürünü olarak birçok öneri bulunuyor. Birçok leke için çözüm olan o teknik ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

İnsanlar bazen inatçı lekeleri çıkaramadığı için ya da kimyasal madde kullanmak istemediği için internet üzerinden temizlik önerilerini araştırıyor. Peki doğal yollarla inatçı lekelerden kurtulmak mümkün mü? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EN İNATÇI LEKELER İÇİN DOĞAL ÇÖZÜM

2 malzeme ile kimyasal madde kullanmadan en inatçı lekelerden kurtulmak mümkündür. En kolay çözüm bir su bardağı sirke içine bir yemek kaşığı karbonat koyarak karıştırıp pas ve kireç lekelerinin üstüne döküp 10 dakika bekletip ılık su ile yıkamaktır. Çaydanlık gibi malzemelerinizin içine de bu karışımı döküp su ile yıkamak oldukça iyi bir çözümdür. Karışımı dökerek su kaynatıp ovalayarak yıkarsanız kireç lekelerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda dolaplara bulaşan yağ lekeleri için de sirke ve karbonat kullanmak etkili bir çözüm olarak bilinir. Karbonat ve sirke ile diş temizliği de yapılabilmektedir. Çamaşır makinenizin içinde ya da bulaşık makinenizin içinde zamanla oluşan kötü kokulardan da sirke ve karbonat karışımıyla kurtulmak mümkündür. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN