Bu Yöntem Kaz Ayaklarını 1 Haftada Yok Ediyor! İşte Evde Yapacağınız Mucize Gençleştirme Kremi

Bu Yöntem Kaz Ayaklarını 1 Haftada Yok Ediyor! İşte Evde Yapacağınız Mucize Gençleştirme Kremi

Geçen yıllara göre yüzümüzde yavaş yavaş deforme olmaya başlıyor. Yanlış bakım kremleri ve yöntemleri de bu yaşlandırmayı hızlandırıyor. Peki genç bir yüze sahip olmak için ne yapmalı? Nasıl kremler yüzün dengesini korur? Yaşlandırma önlenebilir mi? İşte vereceğimiz krem tarifi ile bu sorularınızın cevabını alacaksınız. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu krem yüzünüzü 10 yaş daha genç bir görüme kazandıracak. İşte mucize kremimizin yapımı

Herkes genç ve pürüzsüz bir yüze sahip olmak ister. Özellikle ilerleyen yaşlarda bu isteğimiz daha da derinleşiyor. Zamanında önem gösterilmeyen el ve yüz bakımı ileriki yaşlarda motivasyonumuzu etkileyebiliyor. Özellikle kullanılan sağlıksız gıdalar ve tütün ürünleri cildin hızlıca yıpranmasına neden olmaktadır. Bunun için güzellik salonu ve cerrahi yöntemlere başvurmak zorunda kalabiliyoruz. Şimdi vereceğimiz gençleştirme kremi ile eski güzelliğinize çok paralar vermeden kavuşabilirsiniz. Evde düzenli olarak kullanacağınız bu krem sayesinde 10 yaş genç göstereceksiniz. İşte yüzünüze canlılık katacak o mucize krem ve yapılışı.

krem.jpg

DOĞAN BİZE MESAJ VAR!

Doğa hepimize mucize çözümler sunabiliyor. Yararlı yağların cilt bakımı faydalarını görünce asla evinizden hatta çantanızdan eksik etmeyeceksiniz. Bakım kremlerinin çoğunun içerisinde de bu yağlar mevcut. Ama siz para tuzağı olan bu kremlere para vermek yerine kendinizde yapabilirsiniz. Bir kaç malzemeyle kaz ayaklarınız ve alın çizgilerinizden kolayca kurtulabilirsiniz.

GENÇLEŞTİRME KREMİ İÇİN MALZEMELER

2 yemek kaşığı balmumu, 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı, 1 Yemek kaşığı Aloe Vera (Bunu evde kullandığınız çiçeğinizin yaprağından elde edebilirsiniz), 1 ampul E vitamini, 1 yemek kaşığı Aloe Vera jeli, 15 damla mavi anemon yağı, 15 damla kayısı çekirdeği yağı, 10 damla jojoba yağı, 5 damla lavanta yağı.

kirs.jpg

Evet malzemelerimiz hazırsa kremin yapımına geçebiliriz. Öncelikle balmumu ve Hindistan yağımızı karıştırıp ocağa alıp sıvı jel kıvamına getirelim. Elde ettiğimiz kıvamdan sonra ocaktan alıp içerisine diğer ürünlerimizi katalım. Ve iyice karıştıralım. Karım krem kıvamına gelmelidir. Daha sonra hazır boş olan krem kabımıza karışımı dökelim. Ve bekletelim. Bekleyen karışım katılaşınca kullanabilirsiniz. Bu kremi sabah akşam kullanalım. Düzenli olarak kullanıldığında yüzünüzdeki çizgiler incelecek ve pürüzsüz bir görünüm kazanacaksınız. Yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz bu krem güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşısı da korumaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN