Saç Modelinizle Bayramın En Havalı Kızı Olun! İşte Sizi 10 Yaş Genç Gösterecek Modern ve Şık Saç Modelleri

Saç Modelinizle Bayramın En Havalı Kızı Olun! İşte Sizi 10 Yaş Genç Gösterecek Modern ve Şık Saç Modelleri

Bayrama şık ve modern girmek isteyenler için birbirinden muhteşem saç modellerini sizin için derledik. Bu saç modelleri hem genç gösterecek hem sizi ortamın en havalısı yapacak. Saçlarımız bizim için en önemli aksesuarlarımızdan biri. Bunun için doğru saç modelleri ile hayatınıza modern çizgi katabilirsiniz. İşte birbirinden tarz 4 saç modeli.

Saç deyip geçmeyin, hayatımızda çok önemli bir yer kaplamakta. Yanlış saç stili ile dünyanın en yaşlı en demode kadınına dönebilirsiniz. Oysa yaşınızı gizlemek için birçok modern saç modeli bulunmakta. Kimisi at kuyruğu severken kimisi dağınık topuzdan hoşlanabilir. Ama önemli olan size hangisinin yakıştığı. Bizde sizler için modern ve şık modelleri tek tek sıraladık. Yüzünüze ve tarzınıza uyacak olan bu saç modelleri ile bayrama havalı bir giriş yapacaksınız.

BOB KESİM SİZİ MODERN DÜNYAYA ATACAK

2021 yılının en iddialı saç stillerinden olan Bob kesim 2022 yılında da en çok kullanılan saç modelleri arasında girdi. Özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla daha çok kullanılan bob kesim saç modeli modern ve şık görüntü oluşturmaktadır. Kolay kullanımı ile dikkat çeken bob kesim kısa saç tipleri arasına en rahat kesim. Bunu uzun ve kısa boylular rahatlıkla kullanabilirler.

bob-kesim.jpg

KIVIRCIK KAHKÜL İLE 10 YAŞ GENÇ GÖSTERİN

Evet en çok istenilen ama her yüz yapısına uymayan kahkül ise yine genç gösteren saç kesimlerinden biri. Genelde alnı geniş olanların kullandığı bu kesimi alnı dar olanlarda rahatlıkla kullanabilir. Kısa boyluların genelde tercih ettiği kahkül kesimi gerçekten de en genç gösteren saç stillerinden biri. Kahkül uzun saçta kısa saçta kullanabilirsiniz. Uzun saçlıların kakülleri daha sert bir hava katarken kısa boylularda daha şirin görüntü yansıtmaktadır. Son zamanlarda moda olan kıvırcık kahkül ise saç modellerine yeni bir kava kattı. Modern gösteren kıvırcık kahkül de kullanbilirsiniz.

kivirvik.jpg

RETROLU SAÇ MODELİ İLE ÇEKİCİLİĞİNİZİ ÖNE ÇIKARIN

Retrolu saç modelleri ise dalga ile birleşince muhteşem bir modernlik katmaktadır. Yüzü kaplayan bu saç modeli uzun elbiselerin vazgeçilmez aksesuarı adeta. Özellikle özel günlerde kullanabileceğiniz bu saç modeli yüz hatlarınızı ortaya çıkaracaktır. Dünya starı olan Jennifer Lopez kullandığı bu saç modelini Hadise'de kullanmaktadır. Kadınsı bir görüntü oluşturan bu saç modeli ile çekiciliğinizi konuşturacaksınız.

jeneir.jpg

SARIŞIN VE KISA SAÇLIYSANIZ BU SAÇ MODELİ SİZE GÖRE

Dalgalı saç modeli de klasik saç modelleri arasında en çok tercih edilen modellerden biri. Bu model kısa saçta çok şık görünmektedir. Özellikle sarışın ve kısa saçlı kadınların kullanacağı bu model ile özel günlerde parmakla gösterileceksiniz.

sari-sacc0.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN