Bu Makyaj Hileleri Hem Genç Hem Çekici Gösteriyor! İşte Bayramda Yapılacak En Pratik Makyaj Önerileri

Bu Makyaj Hileleri Hem Genç Hem Çekici Gösteriyor! İşte Bayramda Yapılacak En Pratik Makyaj Önerileri

Bayram için plan yapanlar ya da dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirecek olanlar için muhteşem birbirinden kolay bir o kadar da çekici makyaj önerisiyle geldik. Yapacağınız makyaj ile ortamların en çekici kızı siz olacaksınız. İşte sizi parmakla gösterecek olan makyaj tavsiyeleri.

Herkesin cilt yapısı farklı olduğu için farklı makyaj malzemeleri kullanabiliyor. Siz "Makyajım hafif ama çekici olsun" diyorsanız önerilerimize kulak verin. Özel günlerde uygulayacağınız bu makyaj önerileriyle ortamların en dikkat çeken kadını siz olacaksınız. Soft ve bir o kadar çekici olan bu makyaj önerileri sizi bu bayramın en gözde kişisi yapacaktır. İşte esmer sarışın ve kumral için en ideal makyaj önerileri.

esmerp.jpg

ESMER TENLİLER KIRMIZI SİZİN RENGİNİZ

Esmer tenlilerin yüz hatlarını ve rengini ortaya çıkaran en önemli renk kırmızı. Açık vişne tonlarını ya da mat kırmızı renklerini kullanabilirsiniz. Hafif bir fondöten ile renklendireceğiniz makyajınızı kırmızı rujunuzla tamamlayabilirsiniz. Göz makyajı sevmeyenler ise sadece maskara kullanabilir. Dudaklarınız ön plana çıkaracak bu makyaj önerisiyle ortamlarda havalı görüneceksiniz. Fondöten kullanmak istemeyenler ise sadece güneş kremi ile yüzüne aydınlık katabilirler. Bunun yanı sıra kırmızı rujunuzu çok hafif allık olarak da kullanabilirsiniz.

kumral.jpg

KUMRALLAR KAHVE TONLARI SİZİ HAVALI GÖSTERECEK

Hafif kahve ve şeftali tonları ten renginizle ahenk içerisinde olacak. Kumrallar renk skalasında en iddialı ten renklerinden. Her makyajın gittiği bu yüzler diğerlerine göre daha şanslı. Şeftali tonunda bir allık ve gözünüze çekeceğiniz bir rimel size ayrı hava katacaktır. Çok ağır bir makyaj gerektirmeyen bu soft dokunuşlar hafif ve çekici olmanızı sağlayacaktır. Rujunuzun üzerine hafif şeffaf bir parlatıcı da sürebilirsiniz. Ruj renginiz nar çiçeği, şeftali koyusu olabilir.

pembe.jpg

SARIŞINLAR SOLUK HAVANIZ PEMPE TONLARLAR CANLANSIN

Sarışın ve beyaz tenliler saç ve ten rengi olarak en çok makyaj isteyen yüz modeller arasında. Makyaj yapılmadığı zaman soluk bir havanın hakim olduğu sarışınlarda en önemli renkler biraz daha açık tonlar. Pembe tonları sarışınlar için en uygun ton renkleri. Kırmızı rengi de kullanabilirler. Bunun için hafif nar kırmızısı bir ruj ya da Japon çiçeği tonunda bir ruj ile dudaklarını ön plana çıkarabilirler. Aynı şekilde dudaklarını için kalem rujlarda kullanabilirler. Hafif bir allık bu kahve tonları renginde olabilir. Göz kalemi ile de kirpik çevrelerini daha belirgin yapabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN