Can Sıkan Sivilce ve Siyah Noktalardan 2 Günde Kurtulun! İşte Yüzü Pürüzsüz Yapan Karbonat Maskesi Tarifi

Can Sıkan Sivilce ve Siyah Noktalardan 2 Günde Kurtulun! İşte Yüzü Pürüzsüz Yapan Karbonat Maskesi Tarifi

Sivilce ve siyah akneler hayatımızı bazen kabusa döndürebiliyor. Kullandığımız pahalı kremler de bazen işe yaramıyor. Ama her şeyin çözümü doğada. Vereceğimiz maske tarifi ile sivilce ve siyah noktalarınıza 2 günde veda edeceksiniz. İşte pürüzsüz bir cilde kavuşmak için mucize karbonat tarifi.

Pürüzsüz ve bakımlı bir cilde sahip olmak için doğru cilt bakımı yöntemlerinin tercih etmek gerekir. Cilt ve yüzümüzde oluşan sivilce ve siyah noktalar genelde derinlemesine temizlenmeyen ciltlerde meydana gelir. Bunun için öncelikle yüzümüze uygun peelingler uygulamamız gerek. Sivilce ve siyah noktaların bazen oluşma nedeni gizli sağlık sorunlarından da kaynaklanmaktadır. Eğer çok ileri sivilce ve siyah noktalarınız varsa öncelikle bir doktora başvurmalısınız. Şimdi evde yapacağınız iki ürünle sivilce ve siyah noktalarınıza veda edin.

siyah-nokta.jpg

CİLDİNİZ PÜRÜZSÜZ VE TERTEMİZ OLACAK

Genelde yağlı ciltlerde baş gösteren siyah nokta ve sivilceler hayat kalitemizi de etkilemektedir. Siyah noktaları ve sivilceleri sıkmakta yayınlaşmasına neden olmaktadır. Bunun için kesinlikle sağlıksız uygulamalardan kaçınmalıyız. Yüzümüze uygun temizleme yöntemleri ve doğal maskelerle bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz. Gözeneklerin tıkanması, stres, ergenlik gibi süreçlerde kendini hatırlatan sivilce ve siyah noktaların bazıları kalıcı olabiliyor. Özellikle siyah noktaların bazıları leke olarak yüzümüzde kalabiliyor. Buna engel olmak için vereceğimiz peeling maskesi ile rahatsız olduğunu sivilce ve can sıkıcı siyah noktalardan kurtulacaksınız. İşte mucize sivilce ve siyah nokta geçiren maske

sivilce.jpg

BU YÖNTEMLE NE SİVİLCE KALACAK NE SİYAH NOKTA

Öncelikle 1 yemek kaşığı İngiliz karbonatını ve yarım limon suyu karıştırıp macun kıvamına getirin. Daha sonra bu macun kıvamını sivilce ve siyah aknelerin olduğu yere sürün. Yüzünüzde 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayın. Bunu düzenli olarak her gün yapabilirsiniz. İngiliz karbonatı ağız kokusuna da iyi gelmektedir. 1 çay kaşığı karbonatı bir su bardağına koyup ağzınızda gargara yapabilirsiniz.

karbonat.jpg

KARBONATIN CİLDE MUCİZE FAYDALARI

  • Et Beninin geçmesinde etkilidir.
  • Cildin parlamasını sağlar
  • Selülitleri giderir
  • Ciltteki lekeleri açar ve temizler
  • Sigaranı bıraktığı tahribatı yok eder
  • Ağız kokusuna iyi gelir
  • Kapalı gözenekleri açar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN