Bu Burçlar Mayıs Ayında Aşk ve Para Manyağı Olacak! İşte Mayıs Ayının En Şanslı Burçları

Bu Burçlar Mayıs Ayında Aşk ve Para Manyağı Olacak! İşte Mayıs Ayının En Şanslı Burçları

Nisan ayını geride bıraktık. Peki astroloji Mayıs ayında burçlara ne diyor? Hangi burç aşkı bulacak? Hangisi Hayal Kırıklığına Uğrayacak? Gökyüzündeki hareketlilik burçları derinden etkileyecek. Nisan ayını mutsuz kapatanlar ise Mayıs ayında mutluluğu bulacak. İşte Mayıs ayının ben ballı burçları.

Arama motorlarında en çok merak edilenler arasında burçların aylık yorumları var. Astroloji meraklıları burçlarının aylık ve haftalık yorumları için umutlu arayışına girdiler. Aşkı bulan burçlar ilişkilerinin gidişatını merak ederken, iş arayanları ise kariyer umudu sardı. Peki Mayıs ayında hangi burç hayatının aşkını bulacak? Hangi burç paralı bir işe sahip olacak? Gökyüzü bize burçlar hakkına ne söylüyor? İşte Mayıs ayının en şanslı burçları.

burclar.jpg

BALIK BURCU: BOL ŞANSLI BİR AYA GİRİYORLAR

1 Mayıs'tan itibaren Jüpiter ve Venüs balık burcunda birleşiyor. Bu da demek oluyor ki balık burçlarını hem aşk hem de iyi bir kariyer bekliyor. Mayıs ayına şanslı girecek burçlar arasında yerini alan duygusal balıklar üzerlerindeki ölü deriyi döküp yeni bir sayfa açıyor. Mayıs ayının ortalarında tatil planı yapacak olanlar büyük bir dinlenme moduna girip hayatları hakkında yeni kararlar alacaklar. İlişkisi olanlar ciddiyet yoluna girecek, ilişkisi olmayanlar ise yeni birileriyle tanışacaklar. Bol şansın yanlarında olacağı balık burçları adeta bambaşka bir hayata adım atacaklar. Aile ilişkilerini rayına koyacak olan balıkları huzurlu ve dingin bir hayat bekliyor..

.jpg

KOÇ BURCU: 2 MAYIS DÖNÜM TARİHİ OLACAK

Koç burçları ise 2 Mayıs'tan sonra yeni bir hayatın kapılarını açacaklar. Temkinli davrandıkları konular ise netliğe kavuşacak. Alacakları ani kararlar ise hayatlarında yeni bir yol çizgisi oluşturacak. Mayıs sonlarına doğru iş hayatlarında ataklar yapacak olan Koç burçları, çok büyük paralar kazanabilirler. Özellikle dövize yatırım yapanlar akıllıca davranırlarsa bunun meyvesini alacaklar. Yeni bir ilişkiye başlayacakları insanlar da karşılarına çıkacak. Ama her zaman mantık yolunda ilerleyen Koçların gözünü aşk bürüyecek ve tamamen kalpleri ve hisleriyle hareket edecekler.

ask.jpg

BOĞA BURCU: İŞ HAYATINDA YÜKSEK TERFİLERE AÇIK OLUN

Boğa burçları 5 Mayıs'tan sonra iş değişikliği fikrine girecekler. Terfi alacak olan boğalar ise Mayıs ayının en işkolikleri arasında yerini alacak. Bayramda dinlenmeye girecek olan boğalar mayısın 20-21 gibi yeni işlerin kapısını açacaklar. Aileleriyle aralarında çıkan sürtüşme ise tatlıya bağlanacak. Evli boğalar eşi ve çocukları ile tatil için ayarlamalar yaparken, bekar boğalar da girecekleri yeni iş yerinde yeni birileriyle tanışacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN