Bu Burçlar Aşk İçin Ayak Bile Yıkar! İşte Aşkı Dibine Kadar Hortumlayan Burçlar

Bu Burçlar Aşk İçin Ayak Bile Yıkar! İşte Aşkı Dibine Kadar Hortumlayan Burçlar

Bir ilişkide en önemli şey güven ve sadakattir. Bundan dolayı karakterler üzerinde etkili olan burçların uyumları da çok önemlidir. Hangi burç birbiri ile uyumlu? Hangisi çok kavgacı? Hangisi evlilikte uyumlu? gibi sorular da arama motorlarına çok sık sorulmaktadır. Peki en aşk kadını ve adamı olan burçlar hangisi? İşte sizin için en ideal burçları sıraladık. Bu burçlara denk geldiyseniz yakasına yapışın deriz.

Çiftler arasındaki uyumu öğrenmek için öyle çok zamanlar ayırmaya gerek yok, gökyüzü bize zaten bunun cevabını veriyor. Astroloji meraklılarının en çok araştırdığı konulardan biri de burç uyumları. Özellikle yeni bir ilişkiye başlayacak olanlar hemen günlük, haftalık, aylık burç yorumlarına ve burçların karakter özelliklerine yöneliyor. Peki gökyüzü bize aşk konusunda hangi burçları gösteriyor. İşte aşk için doğmuş o 3 burcumuz.

asko.jpg

KOÇ BURÇLARI DIŞARDA ASLAN EVDE KEDİDİR

Sevgilisini el üstünde tutan burçlar arasında yer alan Koçlar, ilişki de en baskın taraflardan diyebiliriz. Sevdiğini mutlu etmek için çiğ et bile yiyebilir. Lider tavrı sosyal hayatta göze batarken, ikili ilişkiler de tam bir kedi yavrusu. Vur ensesine al ekmeğini. Sevilisi için yapmayacağı şey yoktur. Astrolojide sevgilisinin etrafında pervane olan burçlar arasında yer alan koçlar ilişkilerde çok sadıktır. Sahiplenici özellikleri sayesinde sevdiklerini asla kırmayan koçlar onlar için minik ve etkili sürprizlerden de kaçınmaz. Her zaman dobra olan ve genelde genel kültür anlamında kendilerini geliştiren koçların kadınları da erkekleri de tam bir aşk insanlarıdır.

YAY BURÇLARI SEVDİKLERİ İÇİN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN VAZGEÇER

Diğer bir burç olan yaylar ise özgürlüklerine çok düşkündür. Bundan dolayı ciddi ilişkilere pek sıcak bakmayan yaylar gerçekten aşık olduklarında gözlerine perde iner. Hayatlarındaki kişi için en ideal ortamı yaratmaya çalışan yaylar fedakardır da. Bir tek gerçek sevdiklerine değişebilen yaylar özgürlüklerini bile kısıtlayabilirler. İyimser ve içten tavırlarıyla anaç ruhlu olan yayları üzmek içinizden bile geçmez. Am patavatsız olan yaylar bazen ortamlarında ellerinde olmadan sevdiklerini rencide edebilmektedirler. Fakat bunu bilinçli yapmazlar.

BALIK BURCU SİZİN İÇİN ŞANSTIR

Dünyanın en aşk ve sevgi dolu burçları arasında yer alan balıklar ise sadece sevdikleri değil aile ve arkadaşları içinde büyük bir aşk besler. Su grubun en duygusal burçlarından olan balık aşık olunca adeta bulutlar üzerinde yaşar. Balık burcuyla beraber olanlar ise bu aşkı sonuna kadar yaşar ve hissederler. Sadık olan balıklar asla aldatmazlar. Ve sevdiği ile hep vakit geçirmek isterler. Aslında romantik olan balıklar bunu çok fazla dışa yansıtmasalar bile içlerinde adeta romantizm rüzgarları eser.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN