Şeker ve Ayçiçek Yağı İndirimiyle Bayramınız Şenlenecek! İşte Şok Marketin Bayram Tadında Hafta Sonu İndirimleri

Şeker ve Ayçiçek Yağı İndirimiyle Bayramınız Şenlenecek! İşte Şok Marketin Bayram Tadında Hafta Sonu İndirimleri

Bayrama günler kala tatlı yapmak isteyenlere Şok marketten bayram tadında indirim. Şeker ve Ayçiçek yağlarında indirime giden Şok marketler bayrama özel fiyatlarla müşterinin karşısına çıktı. Bayram tatlısı yapmak isteyenler Şok markette ucuz şeker ve ayçiçek yağı fiyatları raflarda yerini aldı. İşte 30 Nisan 2022 Şok marketler Şeker ve Ayçiçek yağı fiyatları.

Bayramların vazgeçilmezi olan tatlılar için marketler fırsat indirimine gitti. Şeker ve ayçiçek yağlarındaki fahiş fiyatlar vatandaşı raflara yaklaştırmazken Şok marketler bayrama son günler şeker ve ayçiçek yağı için düğmeye bastı. Diğer marketlerde şeker krizinden dolayı raflar boşalırken, Şok market stoklarında tüm şekerlerini raflarına taşıdı. İşte Şok marketlerden bayram tadında şeker ve ayçiçek indirimi.

eker.jpg

ŞOK MARKETLER ŞEKER KRİZİNİ FIRSATA ÇEVİRDİ

Rusya-Ukrayna savaşından sonra başlayan ayçiçek yağı krizi geçtiğimiz günlerde Rusya'nın geçişe izin vermesiyle son bulmuştu. Savaştan dolayı zamlanan ayçiçek ve şeker fiyatları ise vatandaşı bayram alışverişini sekteye uğrattı. Zincir marketler arasında en çok tercih edilen marketlerden biri olan Şok marketler ise bayramdan 2 gün önce düğmeye bastı ve müşterisinin yüzünü güldüren bir indirim yayınladı. Şok market şeker ve ayçiçek yağı almakta zorlanan vatandaşlar için birbirinden muhteşem indirimler yayınladı.

oke.jpg

ŞOK MARKETLERDE BAYRAMA ÖZEL ŞEKER VE AYÇİÇEK İNDİRİMLERİ

Mübarek Ramazan Bayramı'na günler kala vatandaşın bayram alışverişine destek olan Şok marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatını duyunca sevineceksiniz. Şok marketler müşterilerine sadece gıda ürünlerine değil elektronik ürünler başta olmak üzere çok sayıda ürünü raflarına hafta sonu indirimleri de sunuyor. 5 litrelik toz şeker için uygun indirim sunan şok marketlerle bayramlarınız şeker tadında geçecek. Marketin bayram indirimlerinde 1 litrelik Evin Ayçiçek yağının fiyatı 32.50 TL, 2 litrelik Evin Ayçiçeğin fiyatı 65 TL, 5 litrelik Evin Ayçiçek Yağı ise sadece 146.50 TL olarak satışta. Bayrama kadar devam edecek indirimli ürünlerde 5 kiloluk toz şeker ise 58 liradan müşterini bekliyor.

ŞOK MARKETİN 30 NİSAN KATALOĞUNU KAÇIRAN ÜZÜLÜR

Şok marketlerin 30 Nisan 2022 kataloğunda şu ürünlerde indirimde; Çocuklar için Tekli Arabalar 16,95 TL, yaz tatili yapacak olanlar için Çantalı Deniz Kabuğu Evim 49,95 TL, Bowling Seti 39,95 TL Sherlock Holmes Kitap Çeşitleri 9,99 TL'den başlıyor. Ve binlerce ürün daha hafta sonu kataloğunda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN