Gülse Birsel'in Eşi Bakın Kim Çıktı! İşte Birsel Ailesine Dair Bilinmeyenler

Gülse Birsel'in Eşi Bakın Kim Çıktı! İşte Birsel Ailesine Dair Bilinmeyenler

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel'in azmini ve başarısını bilmeyen yoktur. Yazdığı başarılı senaryolar ile izleyicinin gönlünde taht kuran Birsel, Türk dizi tarihine Avrupa Yakası gibi kült diziler bıraktı. Hala başarılı öyküler yazan Birsel'in özel hayatına dair ise pek bir şey bilinmiyor. Gülse Birsel evli mi? Gülse Birsel'in çocuğu var mı? gibi sorular da kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konular arasında.

Başarılı dizi ve film senaristi Gülse Birsel iş hayatı dışında pek magazinde yer almayan biri. Çektiği diziler hala izlenirken, Birsel'in özel hayatı da merak konusu oldu. Özel yaşamına dair bilginin az olduğu Birsel'in hayatını sizin için derledik. Bakın güzel ve başarılı senarist kiminle evli ve kaç çocuğu var? İşte Gülse Birsel'e dair bilinmeyenler.

avrupa.jpg

BİRSEL'İN AİLE KÖKÜ UŞAK'TAN MUŞ'A UZANIYOR

Avrupa Yakası gibi kült dizilerin baş mimarı olan Gülse Birsel 1971 doğumlu. Aslen Uşaklı olan Gülse Birsel'in ailesinin kökleri Uşak'tan Ordu'ya Ordu'dan Muş Varto'ya kadar uzanmaktadır. İstanbul'da doğan Birsel şu an 51 yaşındadır ve kendisinden 13 yaş büyük bir ablası ve 15 yaş büyük bir ağabeyi vardır. Babası avukat, annesi ev hanımıdır. Gülse ismi ise babasının ve annesinin baş hecelerinden oluşmaktadır. Birsel, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk merakı olan Birsel, ekonomi okuduktan sonra Columbia Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Ve Akıcı bir İngilizcesi vardır.

yaka.jpg

OYUNCULUK KARİYERİ "EYVAH! ESKİ KOCAM" DİZİSİYLE BAŞLADI

Oyunculuğa başlamadan önce Birsel Aktüel dergisinde yazar olarak çalışmış ve birçok yayın kuruluşunda koordinatörlük yapmıştır. İlk televizyona girişi ise G.A.G isimli eğlence programlı ile olmuştur. Birsel, 2003 yılında Levent Özdilek ile birlikte 'Eyvah! Eski Kocam' dizisinde oynayarak ilk oyunculuk deneyimini elde etmiştir. Ve bununla beraber oyunculuk ve senaristlik deneyimi başlamıştır. Avrupa Yakası, Jet Sosyete, Yalan Dünya gibi çok sayıda yapımın senaristliğini ve oyunculuğunu yapmıştır. Gülse Birsel, Altın Kelebek gibi prestijli ödül törenlerinden ödüller de almıştır. İş hayatı herkes tarafından hemen hemen bilinen Birsel'in özel hayatı hakkında pek bir bilgi bulunmamaktadır. Özal hayatını gündeme taşımayan Birsel'in eşi en merak edilen konular arasında.

murat.jpg

EŞİ DE KENDİ GİBİ MEDYA SEKTÖRÜNDE

Gazeteci Murat Birsel'le Ayşe Arman Aracılığı ile Fransa'nın Cannes kentinde tanışan Gülse Birsel, 1999 tarihinde nikah masasına oturmuştur. Birsel'in kocası Salah Birsel'in akrabasıdır. Anne olmak için uygun biri olmadığını her fırsatta dile getiren Gülse Birsel'in çocuğu yoktur. Birsel'in eşi Murat Birsel Yeni Asır Gazetesi'nde muhabirlik yaparak kariyerine başlamıştır.

muratciik.jpg

Ardından ise TRT, Sabah Gazetesi, ATV, NTV, TV8, Vatan Gazetesi, Cine5 ve Star Gazetesi'nde eş zamanlı üst düzey yetkili olarak çalıştı.

hadi-be.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN