Güneş Tutulması O Burçları Ayıracak! Hangi Burç Parayı Bulacak? Hangisi Hayata Küsecek? İşte Haftalık Burç Yorumları

Güneş Tutulması O Burçları Ayıracak! Hangi Burç Parayı Bulacak? Hangisi Hayata Küsecek? İşte Haftalık Burç Yorumları

Nisan ayının son haftasını bitirmek üzereyken gökyüzünde de hareketlilik devam ediyor. Astroloji meraklıları da Nisan'ın son haftası olacakları merak etmeye başladı. Peki burçları Nisan'ın son haftası neler bekliyor? Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Hangi burç aşkı son an da bulacak? İşte burçlara dair haftalık yorumlar.

Mayıs ayına günler kala gökyüzündeki hareketlilikler merak uyandırmaya başladı. Neptün ve Merkür'de yaşanan farklılıklar burçları da derinden etkileyeceğe benziyor. Kimi burçlar dinlenme moduna girerken, kimileri ise ani kararlar alacak. Nisan'daki geçiş Mayıs ayında da burçlara yön verecek. İşte 12 burcun Haftalık değerlendirmesi.

burc.jpg

KOÇ BURCU: AKILLICA DAVRANIN GÜZEL GÜNLERE YAKLAŞIN

Koç burçlarını hareketli bir hafta bekliyor. Bundan dolayı plan ve proje yapacak olanlar buna dikkatli olarak yönelmeliler. Eğer akıllıca davranırsanız Mayıs ayına güzel başlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU: ANİ ÇIKIŞLAR YAŞANABİLİR

Boğa burçlarını ise gergin bir hafta bekliyor. Eğer sakinliğinizi korursanız bu gerginliğin sonunu rahatla ile kapatabilirsiniz. Olaylara karşı ani çıkışlar vermekten kaçının.

İKİZLER BURCU: BAŞARINIZI BALTALAYAN BİRİLERİ VAR

Nisan ayını güzel kapatacak olan burçlar arasındaki İkizleri, iyi bir iş ve kariyer bekliyor. Eğer yanınızda sizi etkileyen birileri varsa onlarla aranıza mesafe koymaya özem gösterin. Çünkü başarı yolunda size sorunlar çıkartabilir. Bu bir arkadaş ya da sevgili olabilir.

YENGEÇ BURCU: SABIR EDİN

Su grubunun en sakin burçları arasında olan Yengeçler bu 1 hafta içerisinde gerilebilirler. Burada kilit kelimeniz sabır olmalı. İşyerinde ya da ilişkinizde sizi sıkan bir şeyler olabilir ama sabır edin. Düzelecektir. Eğer yoran bir ilişkiniz varsa artık buna da son verebilirsiniz.

ASLAN BURCU: AŞK VE BOL PARA GELİYOR

Aslan burcu ise iş konusunda güzel haberler alacaklar. Nisan ayındaki çalışmalarının sonucunu son günlerde almaya başlayacaklar. Mayıs ayına ise güzel bir ilişki ve bolca parayla karşılaşabilirler. İlişkisi olanlar ise ciddi adımlar atabilirler.

BAŞAK BURCU: AŞK VE İŞ HAYATI KARIŞIYOR

Başak burcu olanlar ise duygusal bir aya girecekler. İş ve aşk hayatınız birbirine karışacak ve siz biraz yorulacaksınız. Özellikle sağlık konusunda ise dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU: SİNİRLERİNİZ YIPRANABİLİR

Teraziler ise son Nisan haftasını biraz olaylı kapatabilirler. Ama akıllıca davrandığınız zaman bunları yaşamayabilirsiniz. Özellikle aşk konusunda ya da evliliklerinde sorun yaşayan terazilerin sinirleri çok yıpranabilir.

AKPER BURCU: SIRLARINIZI AÇIĞA ÇIKARMAYIN

Akrepler ise sırlarını kesinlikle kimseyle paylaşmamalı. Ailenize bile sizi düşündüren bir sırrı açıklamayın. İş hayatında ise çok dikkatli olmanız gereken bir süreç. Konuşma isteği duyup birilerine hayatınızı anlatmayın. Lütfen dikkat.

YAY BURCU: AİLE SORUNLARI YAŞANACAK

Yay burçları aileleriyle sorunlar yaşayabilir. Ama bunu abartmamaya özen gösterin. Özellikle tatil planı yapanlar bu istekleri yüzünden eş ya da anne babalarıyla sorun yaşayabilirler. Bu konuda çok diretmeyin. Üzülen siz olursunuz.

OĞLA BURCU: İÇ SORGUYA GEÇECEKLER

Oğlak burcu kişiler ise maddi anlamda ferahlayacakları bir sürece giriyorlar. Ve biten ilişki ve aşk ilişkilerinde kendilerini sorgulamaya çekebilirler. Bundan dolayı yaptığınız hareketler karşı tarafında olumlu olarak algılanmayabiliyor.

KOVA BURCU: BU HAFTA İÇİNİZ SIKIŞACAK

Kova burçları ise sıkışmış bir haftaya girecekler. Eşleriyle yaşayacakları bazı sorunlar baya canlarını sıkabilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Maddi konularda ise biraz zor duruma gireceksiniz son 10 gün.

BALIK BURCU: ŞANSLI BİR HAFTAYA GİRECEKLER

Balık burçları ise güneş tutulmasından dolayı şans onlardan yana olacak. Bu Şansı güzel kullanırlarsa Mayıs ayın iyi bir giriş yapabilirler. Çevrenizden gelecek olan fırsatları güzelce değerlendirmelisiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN