Bu zorlu zeka bulmacasında X harflini bulabilir misin? 16 saniyede bulursan 140 IQ'ya sahipsin demektir!

Bu zorlu zeka bulmacasında X harflini bulabilir misin? 16 saniyede bulursan 140 IQ'ya sahipsin demektir!

Sadece 16 saniyede bu renkli Y'lerin içinde gizli olan tek X'i bulmanız için sizi zorlayan bu zorlu zeka oyunu ile bilişsel becerilerinizi test edin. Eğer bulursanız, görünüşe göre yüksek bir IQ'nuz var demektir.

Düzenli olarak bir beyin jimnastiği yaparsanız, öğrenme yeteneğinizi, problem çözme becerilerinizi ve hafızanızı geliştirmeye yardımcı olmak için bilişsel becerilerinizi kullanacaksınız. Zeka oyunları , sizi kalıpların dışında düşünmeye zorlayan bir tür bilmecedir ve aynı zamanda zihninizi odaklamanın harika bir yoludur.

Bugün bilişsel becerilerinizi test etmeniz için yeni bir zeka oyunumuz var. Görünüşe göre, yalnızca 'yüksek IQ'lu' kişiler, ayrılan süre içinde çözebilir. Bu renkli zeka oyununda, çoğunlukla aynı harfi çeşitli renklerde tekrar tekrar göreceksiniz. Ancak aralarında farklı bir harf var. 16 saniyede bulabilir misin?

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ X HARFİNİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki zeka bulmacası resmine bakmak için yeterince zaman harcarsanız gizli harfi kesinlikle bulabilirsiniz. Ancak açıklamalara göre, yalnızca yüksek IQ'lu kişiler onu 21 saniye içinde görebilir. Henüz tahmin etmediyseniz, bir dizi Y göreceksiniz, ancak bulmaya çalıştığınız harf X'tir. Resimde 13 satır ve 31 sütun vardır, bu nedenle hepsini zaman sınırı içinde kontrol etmek için hızlı olmanız gerekir. Bu zeka bulmacası resmindeki gizli X harfini 16 saniye içinde bulabilir misin?

GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Zeka oyunları çözmek, ezber bozan düşüncemizi geliştirmenin harika bir yoludur. Bu zeka bulmacası sadece beyninizi test etmekle kalmayacak, aynı zamanda bilişsel yeteneklerinizi de güçlendirecektir. Sosyal medya üzerinde yayınlanan bu zeka bulmacası, insanları ekranlarına bağlı bırakıyor ve kafalarını kaşıyor. Peki, bu viral zeka oyununu gizli harfi bularak çözmeye başardın mı? Hala cevabı arıyorsanız okumaya devam edin. Bulmacanın cevabı yazının sonunda verilmiştir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli harfi fark ettin mi? Eğer zorlanıyorsanız, cevabı aşağıda yayınladık, bu yüzden aşağıya bakmadan önce iyi bir deneme yaptığınızdan emin olun. Değilse işte size küçük bir ipucu, resmin sağına bakın. Bırakıyor musun? X, altıncı satırda ve 19. sütunda gizlidir.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN