Bugün her şey saat 15.16'dan sonra başlayacak! Tüm burçların hayatı bir aylığına yeni bir döneme giriyor...

Bugün her şey saat 15.16'dan sonra başlayacak! Tüm burçların hayatı bir aylığına yeni bir döneme giriyor...

Jüpiter, 28 Temmuz'dan bu yana geriye dönük hareketinin ardından bugün duruyor ve ileri doğru dönmeye başlıyor. Bir akış halindeyiz, ancak motivasyon engelleri artık kalkıyor ve önümüzdeki yolu açıyor. Kendimize ve evrene olan güvenimiz yeniden artmalı.

23 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Önümüzdeki birkaç hafta içinde kademeli olarak, Jüpiter tarafından yönetilen konular daha çok hayatımızda olacak. İnancımız ve bakış açımız genişliyor, ancak bu değişim şimdi gerçekleşirken, motivasyon ve inançla ilgili sorunlar yaşayabiliriz. Bu doğrudan dönüşü çok yoğun olarak hissedeceğiz.
Ay, Akrep'ten geçişine saat 15:16'ye kadar devam edecek. Ve bu saatten sonra da Ay Yay burcuna geçiyor. Yeni Ay, bugün saat 17:57'de Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcunda doğacak ve hayatımızda iyimser, coşkulu, maceracı, samimi ve açık sözlü bir enerji patlaması yaşanacak.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Daha önce yaptığınız bazı eylemlerin mali yansımaları sonunda size zarar verebilir.

Ancak bu durum, bu çarşamba gününden, özellikle de bir aile üyesinin size bir tür sürpriz hazırladığı sabahtan keyif almayacağınız anlamına gelmez.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özellikle iş yerinde kısa ama yoğun etkinliklerle dolu bir gün. Hatta seyahat etmeniz bile gerekebilir. Aslında bu durumda şikayet ederdiniz ama bugün iyi bir ruh halinde olmanız sizi bundan alıkoyuyor.

Arkadaşlarınızı bir gezi için bir araya toplayabileceğiniz gibi, arkadaşlıklar açısından da uyumlu bir gün sizi bekliyor.

burcunuz.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İş yerindeki birçok aktiviteyle, hatta belki de önemli insanlarla bazı toplantılar yapacağınız, dolayısıyla çok meşgul olacağınız profesyonel bir gün.

Eldeki durum sizin için ne kadar önemli olursa olsun, soğukkanlılığınızı korumanız çok önemli olacaktır. Rahat davranmak, etkilemek istediğiniz kişilerde başarı şansınızı artıracaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu çarşamba rüyada yaşayacaksınız ve gelecek hiçbir gerçekçi ve sert yorum sizi hayalinizden çıkaramayacak.

Kişisel planlarınıza devam etmek için partnerinizi üzme riskini bile almış olabilirsiniz. Bu, ilerlemek için en iyi yol değildir, ancak en azından sizin için rahat.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, bazen yeniden su yüzüne çıkan dikkat çekici ve ilgi odağı olma ihtiyacınızı artıracak.

Bu nedenle, getirecek yeni bir şeyiniz olmasa da veya teklif edecek olağanüstü bir şey düşünemeseniz de, herkesin dikkatini çekmek için mümkün olan her şeyi yapacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün boş zamanınızda yapmayı seçtiğiniz şeyden pek memnun olmayacaksınız ve yolun yarısında büyük olasılıkla fikrinizi değiştirmeye çalışacaksınız.

Durumunuzu iyileştirebileceğiniz bazı fırsatlar var, ancak bu konuda gerçekten yaratıcı olmanız gerekecek çünkü büyük ihtimalle insanlar tercih ettiğiniz bu etkinliğe dahil oluyor. Dolayısıyla ciddi değişiklikler yapamayacaksınız.

burc.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu çarşamba biraz ılımlı olmanız gerekecek, aksi takdirde çevrenizdekileri kötü etkileyebilirsiniz. Bu, dürtülerle davranmayı daha kolay bulmanızdan kaynaklanıyor.

İş günündesiniz, bu yüzden belki de en azından akşama kadar işle ilgili konulara odaklanmanız gerekir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu çarşamba çok konuşkan olacaksınız ama insanları sinirlendirmek yerine onlara inanılmaz bir sürpriz yapmayı tercih edeceksiniz.

Bu, sosyal yaşamınıza tahmin edebileceğinizden daha fazla fayda sağlayacak olabilir. Yine de hayatın bazı yönlerine dikkat etmeniz gerekebilir, ancak önemli veya gerçek bir etkiye sahip hiçbir şey sizi rahatsız etmeyecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kişisel yaşamınızda bir tür ayarlama yapmaya çalışıyorsunuz, belki de partnerinizin size daha fazla güvenmesini sağlamaya çalışıyorsunuz, ancak görünüşe göre güvenilirlik bir gecede ortaya çıkmıyor, bu yüzden daha fazlasını denemeniz gerekecek.

Ancak bu, pratik faaliyetler için harika bir gün, bu nedenle başarılı olmak için pek çok şanstan yararlanabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu çarşamba belirli düşünceler yüzünden kendinizi bunalmış hissediyor olabilirsiniz ve bunların hepsi bazı insanlarla sert müzakere ettiğiniz için oluyor.

Herkesi kendi tarafınıza çekmeye çalışıyorsunuz ama aynı zamanda imkansızı deneyerek kendinize çok fazla baskı uyguladığınızı da anlamalısınız.

burcunuzu.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Günün çoğunu boş bırakmak için çaba harcıyor gibi göründüğünüz, yine de yoğun geçecek bir çarşamba günü sizi bekliyor. Hatta irtibatı kopardığınız biriyle iletişim kurmak için bile biraz çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Akşam saatlerinde oldukça duygusal hale gelmeniz muhtemeldir ve bu, pratik planlarınıza pek yardımcı olmayabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Kırılgan egonuz, bu çarşamba bazı gelişigüzel yorumlarla incinebilir ve bundan sonra günün büyük bir bölümünde toparlanmakta zorlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN