Bugün vizyona girecek filmler hangileri? Vizyonda ne var? Naim Süleymanoğlu'nun filmi dikkat çekecek

Bugün vizyona girecek filmler hangileri? Vizyonda ne var? Naim Süleymanoğlu'nun filmi dikkat çekecek

Bugün vizyona girecek olan filmler duyuruldu. Vizyona girecek üç filmden biri Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu. Heyecanla beklenen film bugün vizyona giriyor. Öte yandan Doktor Uyku ve Üzgünüz Size Ulaşamadık filmleri de vizyonda olacak. İşte detaylar...

Sinema severler merakla "Bu hafta hangi filmler var?", ya da "Vizyona girecek yeni filmler neler?" sorusunun cevabını araştırıyor. Her Perşembe olduğu gibi bu hafta da vizyona girecek filmler duyuruldu.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 3 film vizyona girecek: "Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu", "Doktor Uyku" ve "Üzgünüz Size Ulaşamadık"

BU HAFTA VİZYONA GİRECEK FİLMLER 

CEP HERKÜLÜ: NAİM SÜLEYMANOĞLU

Vizyon Tarihi: 22.11.2019
Süre: 141 Dakika
Tür: Dram

Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" izleyiciyle buluşacak.

Naim Süleymanoğlu'nu Hayat Van Eck'in canlandırdığı filmde Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu, Renan Bilek ve Bülent Alkış da rol aldı.

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun yaptığı filmin yapımcılığını Mustafa Uslu üstlendi.

Spor kariyerine 47 dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdıran, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçen sporcunun hikayesi Özer Feyzioğlu tarafından senaryolaştırdı.

19-11/22/naim-suleymanoglu.jpg

DOKTOR UYKU

Vizyon Tarihi: 22.11.2019
Süre: 152 Dakika
Tür: Korku

Stanley Kubrick'in Stephen King'in ünlü eserinden uyarladığı "Doktor Uyku", Overlook Otel'de yaşanan dehşetin üzerinden 40 yıl geçmesine rağmen o travmayı tam olarak üzerinden atamayan Dan Torrance'ın, kendisinde olan özel güce sahip genç kız Abra ile tanışması sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

Mike Flanagan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Cliff Curtis, Zahn McClarnon ve Emily Alyn Lind oynuyor.

19-11/22/doktor-uyku.png

ÜZGÜNÜZ, SİZE ULAŞAMADIK

Vizyon Tarihi: 22.11.2019
Süre: 101 Dakika
Tür: Dram

Ken Loach'un yönettiği "Üzgünüz, Size Ulaşamadık", giderek çoğalan borçlarla baş etmeye çalışan Ricky-Abbie çifti ve çocuklarının, Ricky'nin bir teslimat işine başlaması sonrası hayatlarının değişimini odağına alıyor.

Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone ve Katie Proctor'un rol aldığı filmin senaryosunu Paul Laverty kaleme aldı.

19-11/22/zgunuz-ulasamadik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN