Buket Aydın, ihanete uğradığını açıkladı

Buket Aydın, ihanete uğradığını açıkladı

Haber Global ekranlarında program sunuculuğu yapan Buket Aydın, bugün TV8 ekranlarında yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. Buket Aydın özel hayatına ilişkin yaptığı itirafla gündeme geldi.

İş yaşamından çok özel hayatı ile gündeme gelen sunucu Buket Aydın, katıldığı bir programda yaptığı aldatılma itirafı ile şaşırttı.

Buket Aydın, program sunucusunun, 'Hiç aldatıldın mı?' sorusu üzerine daha önce hiç yapmadığı bir itirafta bulundu. Hayatına giren kişilerin telefonunu karıştırmadığının altını çizen Aydın, tesadüf eseri o kişiye gelen bir mesajı gördüğünü ve mesaj sonrası büyük şok yaşadığını anlattı.

eryeryeryrdfdh.jpg

"İHANET EDEN KENDİ ÜZÜLÜR"

Ünlü sunucu, 'Olayın üzerine gittiğimde konu ortaya çıktı. İhanet eden kendisi üzülür. İhanet günün sonunda o kişiye yük ve dert olur. İlk başta ihanet eden kişi bu fark etmez ama zaman ilerleyince sıkıntıyı hep kendisi çeker' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN