Bunu yapan alışverişi bedavaya getiriyor! Ziraat Bankası müşterileri yaşadı, hemen kartlara yüklenecek

Bunu yapan alışverişi bedavaya getiriyor! Ziraat Bankası müşterileri yaşadı, hemen kartlara yüklenecek

Bu haberi duyan Ziraat Bankası’nın yolunu tutuyor. Ziraat müşterisi olan herkese 150 TL hediye verilecek. Kredi kart uygulaması ile yapılan ilk alışverişte 150 TL ödeme alabilirsiniz. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları...

Ziraat Bankası yeni açıklamaları kapsamında müşterilerine sevindirecek önemli Detaylara yer verdi. Ziraat mobil müşterisi olan ve kampanya şartlarını taşıyan herkes 150 TL hediye kampanyasından yararlanabiliyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

ZİRAAT MÜŞTERİLERİ YAŞADI


Ziraat Bankası yeni kampanya detaylarını tek tek açıkladı. Yapılan açıklama kapsamında başvuruların nasıl yapıldığı ve başvuru şartları hakkında araştırmalar hız kazandı. Ziraat Bankası müşterisi olan kişiler alışverişlerini bedavaya getirecek.

ziraat-bankasi.jpg

KİMLER KAMPANYADAN YARARLANABİLİYOR?


Ziraat Bankası yeni kampanya detaylarını açıklarken Ziraat mobil müşterisi olan herkesin kampanya kapsamında yer aldığını belirtti. Ziraat mobil kullanıcısı olan herkes belirlenen şartlara uyması durumunda kampanyaya dahil ediliyor. Başvuru yapan kişilerin başvurularının olumlu sonuçlanması durumunda 150 TL hediye verileceği duyuruldu.

ziraat-kampanya-1-001.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI AÇIKLANDI


Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin cep telefonları üzerinden yapacakları başvuru ile kampanyaya katılabileceği belirtildi. Başvurular SMS ya da Bankkart mobil uygulaması üzerinden yapılacak.


Kampanya katılımı için SMS yöntemini seçen kişiler telefonlarının mesaj bölümüne GENÇ150 yazarak 47 57'ye mesaj gönderebilir. SMS başvuruları ücret dahilinde yer almıyor.
Ziraat Bankası 150 TL kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin başvurularının onaylanması gerekiyor.


Ziraat mobil müşterileri onaylanan başvurularının ardından kredi kartı ile yapacağı ilk alışveriş için 150 TL ödeme yapılır.


Yapılan harcamalar kapsamında taksitli ya da peşin harcamalar kampanyaya dahil ediliyor.
Ziraat mobil müşterisi olan kişilerin kampanya süresince kazanabileceği en fazla tutar 150 TL olarak belirlendi.

ziraat-kampanya-detay.jpg

Banka tarafından açıklanan şartları taşıyan müşteriler ise 150 TL'lik hediyeyi cep kumbaralarından harcayabilmektedir.


Kampanya kapsamında Ziraat kullanıcısı olan herkes başvuruda bulunarak kampanyaya katılabilmektedir.


150 TL'lik hediye kampanyası için nakit, ön provizyon, iade, iptal ve bankkart lira kullanımları kampanyaya dahil değildir.


ATM'ler ve mobil uygulama üzerinden yapılan para transfer işlemleri de kampanyaya dahil edilmiyor.


Kampanya süresi boyunca alınan ürünlerin ya da hizmetlerin iade edilmesi durumunda kazanılan 150 TL'lik hediyenin iadesi alınmaktadır.


Müşterinin cep kumbarasında yeterli bakiye bulunmaması durumunda iade işlemleri kart ekstresine borç olarak yansıtılmaktadır.


Ziraat Bankası kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına ve sebep belirtmeden durdurma yetkisine sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN