Çağatay Ulusoy öldü mü, sağlık durumu nasıl? Çağatay Ulusoy dizi setinde ölümden döndü!

Çağatay Ulusoy öldü mü, sağlık durumu nasıl? Çağatay Ulusoy dizi setinde  ölümden döndü!

Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy'da kötü haber geldi. Sevenleri ile buluşmak için Terzi dizisine dahil olan Ulusoy, dizi çekimlerinde felakete sürüklendi. Ölümden dönen sevilen oyuncunun sağlık durumu merak konusu oldu. Yaşanan olumsuzluk üzerine Çağatay Ulusoy'un sevenleri sağlık durumunu ve olayın nasıl gerçekleştiğini araştırmaya başladı. İşte, Çağatay Ulusoy'un sağlık durumuna dair son dakika bilgileri

Terzi dizisi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy ölümden döndü. Dizi setlerinin başlamasıyla beraber çalışmalar hız kazanırken çekim esnasında yaşanan kaza Çağatay Ulusoy'un hayatına mal olabilirdi. Aksiyon sahnesi için çekim yapılırken kaza geçiren Çağatay Ulusoy'un sağlık durumu araştırıyor. Çağatay Ulusoy'un sağlık durumu nasıl?

Aksiyon sahnesi çekiliyordu?

Uzun süre sonra dizilere geri dönen sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy, Terzi dizisinin çekimlerinde yer almaya başladı. Başrol olarak ekranlarda yer alacak Ulusoy, kaza geçirdiği haberleri kısa sürede yayıldı. Aksiyon sahnesi çekerken camdan düşen Ulusoy, sevenlerine korku dolu anla yaşattı.

Çağatay Ulusoy sağlık durumu nasıl?

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un dizi çekimlerinde aksiyon sahnesi çekilirken kamera aracının camından aşağı düştüğü öğrenildi. Büyük bir tehlikeyi atlatan Ulusoy, 500 bin TL değerinde olan kameranın kiralandığı şirketin ortağı olduğu gündeme geldi. Çağatay Ulusoy'un başından geçen bu durum sonrasında herhangi bir kötü açıklama gelmedi.

Çağatay Ulusoy sağlık durumu nasıl?

Çağatay Ulusoy kimdir?

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ulusoy, oyunculuk ve modellik yapmaktadır. Annesi Boşnak, babası Bulgaristan göçmeni olan sevilen oyuncu 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü'nden mezun olan Çağatay Ulusoy, oyunculuk eğitimi için Ayla Algan'a gitmiştir. İlk kez televizyon ekranlarıyla buluştuğu Adına Feriha Koydum dizisiyle beraber tanınır hale geldi.

Çağatay Ulusoy'un yer aldığı projeler

-Adını Feriha Koydum

-Emir’in Yolu

-İçerde

-Med Cezir

-Hakan:Muhafız

-Barbaros

-Yeşilçam

-Anadolu Kartalları

-Delibal

-Kağıttan Hayatlar

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN