Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan karar! Rolünü duyanlar inanamadı "Yakışmadı"

Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan karar! Rolünü duyanlar inanamadı "Yakışmadı"

Yeni bir dizi ile ekranlara çıkacak olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Centilmen dizisinde oynayacağı rol ile ağızları açıkta bıraktı. Bakın Çağatay Ulusoy hangi rol ile karşımıza çıkacak?

Terzi dizisinden sonra yeni bir proje için kolları sıvayan Çağatay Ulusoy, Centilmen dizisi için el sıkıştı. Dizide oynayacağı karakteri duyanlar şaşırdı. Oyunculuğunun yanı sıra Türkiye'nin en yakışıklı isimleri arasında yer alan Ulusoy'un verileceği rolü nasıl oynayacağı merak konusu oldu.

cagatay.jpg

ÇAĞATAY ULUSOY'DAN ŞAŞIRTAN ROL

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Çağatay Ulusoy, yeni bir dizi ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Yakışıklılığı ile bilinen Ulusoy, Terzi dizisinden sonra 'Centilmen' adlı dizide bir ji-goloyu canlandıracağı ortaya çıktı.

korku.jpg

OYUNCULUĞU MERAK KONUSU OLDU

Daha önce oynadığı karakterler arasında en dikkat çeken rolü oynayacak olan Çağatay Ulusoy'un performansı şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN