Çağatay Ulusoy'un 6 yıllık sevgilisi ilk kez konuştu! 14 yaş büyük isimle aşk yaşamaya başlamıştı

Çağatay Ulusoy'un 6 yıllık sevgilisi ilk kez konuştu! 14 yaş büyük isimle aşk yaşamaya başlamıştı

Kişisel hayatlarıyla ilgili haberler medyada geniş yer bulmaya devam ediyor. Son olarak ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un 6 yıllık ilişkisi olduğu iddia edilen Duygu Sarışın'dan ilk tepki geldi. Bu gelişmeyle birlikte Ulusoy'un yeni bir ilişkiye başladığı iddiaları da ortaya atıldı. İşte detaylar...

Son zamanlarda adı sık sık aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, birkaç gün önce Ece Sükan ile birlikte görüntülendi ve ilişkileri yeniden gündeme geldi. 6 yıllık ilişkisinin sona ermesinin ardından yaşadığı çalkantılı dönemde, eski sevgilisi Duygu Sarışın da bu duruma kayıtsız kalamadı.

SOSYAL MEDYA TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

çağatay ulusoy

Çağatay Ulusoy'un 6 yıllık ilişkisi Duygu Sarış ile geçtiğimiz aylarda sona erdi ve kısa süre önce ünlü oyuncu Ece Sükan ile aşk dedikoduları ortaya atıldı. İkili bir gece kulübünde görüntülendi ve aşkları böylece belgelenmiş oldu. Ancak hayranları yeni aşkı kabul etmekte zorlanırken sosyal medyada "Duygu'yu ne çabuk unuttun!" gibi eleştiriler yöneltildi.

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarış'ın birlikteliğinin evliliğe gideceği söyleniyordu ve ayrılık herkesi şoke etti. Bu nedenle, yeni aşk haberi kafaları karıştırdı ve takipçileri, "Duygu'ya ihanet mi etti?" diye sorgulamaya başladı. Bu konu artık sır gibi saklanamazdı ve Duygu Sarış'a bu konuda açıkça sorular yöneltilmeye başlandı.

AŞK ÜÇGENİ

Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan'ın yeni aşkı hakkında gelen olumsuz yorumların ardından, eski sevgili Duygu Sarışın bir mekanda kameralara yakalandı. Ancak görüntülerde oldukça mutlu gözüküyordu ve tüm soruları yanıtsız bırakarak oradan hızla uzaklaştı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya ise geçmişte aşkın kendisini setleri bırakacak kadar etkilediğini açıklamıştı. Takipçilerini şaşırtan bu itirafta isim vermemişti ancak bazı iddialara göre aşk üçgeninin içinde yer alan isimlerden biri ya da ikisi olabilir: Çağatay Ulusoy ve eski sevgilisi Kerem Bürsin.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN