Çalışmayan kadınlara maaş gibi destek! 1100 TL harçlık almak için bunu yapmak yeterli: Başkasından para istemeye son!

Çalışmayan kadınlara maaş gibi destek! 1100 TL harçlık almak için bunu yapmak yeterli: Başkasından para istemeye son!

Devlet tarafından verilen sosyal destekler artıyor. Ev hanımı kadınlara da müjde verildi. Peki ev hanımları nasıl desteklerden faydalanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Ev hanımlarına büyük bir destek geliyor. Artık çalışmayan kadınlar da devlet tarafından verilen sosyal desteklerden faydalanabilecek. Peki ev hanımlarına verilecek 1000 TL yardıma nasıl başvuru yapılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EV HANIMLARINA DEVLET DESTEĞİ

Ev hanımları için yeni bir devlet desteği düzenlendi. Edinilen bilgilere göre ev hanımları için 1.100 TL verilecek desteğe başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılacak. Ev hanımlarına verilecek bu destek ödemeleri PTT üzerinden her ay düzenli olarak ve karşılıksız olarak alınabilecek. 

Ev Hanımlarına Sosyal Destek

Bu destek geliri düşük olan ailelere verilecek. Ev hanımlarına verilecek devlet desteğine başvuru yapmak için e-Devlet sistemi üzerinden giriş yaptıktan sonra Aile Bakanlığı araması yaparak başvuru formunu doldurabilirsiniz. Aynı zamanda yakınınızda olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurular Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve sosyal güvencesi olmayıp çocuk sahibi olan kadınlar tarafından yapılacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN