Canan Karatay sütün nasıl içilmesi gerektiğini açıkladı! Şimdiye kadar hep yanlış yapıyormuşuz: Böyle tüketmek en zararlısıymış!

Canan Karatay sütün nasıl içilmesi gerektiğini açıkladı! Şimdiye kadar hep yanlış yapıyormuşuz: Böyle tüketmek en zararlısıymış!

Canan Karatay, birçok konu hakkında uyarılarda bulunurken bu defa sütün yıllardır yanlış içildiğine değindi. Sütün doğru şekilde tüketilmesine dair önemli açıklamalarda bulunan Karatay, bu hatayı yapanları uyardı.

Beslenmeler hakkında yaptığı yorumlar ile adını sık sık duyuran Canan Karatay, bir yeni konuya daha değindi. Sütün yanlış içildiğini söyleyen Karatay, doğru süt tüketimi için önemli yerleri açıkladı. Sade süt insan sağlığı açısından fazlasıyla önemli bir gıda olurken gaz problemlerinin ise önüne geçiyor. Sütün içerisinde bulunan kaltoz sindirim sisteminin yapısı bozulurken sindirim sisteminde yaşanan problemlerinin açığa çıkmasında etkili rol oynar.

Sütün faydalarının daha çok çıkması için sarımsaklı şekilde tüketilmesi gerektiği söylenikren Karatay, sarımsaklı sütün insan sağlığına olan faydaları açıklandı. Özellikle üst solunum yolu problemi yaşayanlar için en güçlü silah olacağını belirten Karatay, virüslerin temizlenmesinde yardımcı olduğunu açıkladı. Sarımsaklı süt ise her şeyin yanında kolestrol seviyesini dengede tutup kalp ve damar hastalıklarının tedavi edilmesinde ise büyük role sahiptir.

Sarımsaklı süt

Sindirim sisteminin güçlenmesi ve ruhsal sorunların ortadan kalkması için 1 bardak kaynayan sütün içerisinde 1 diş sarımsak eklenerek kaynatılmaya bırakılır. Ocaktan alınan sütün içerisine isteğe göre 1 çay kaşığı bal eklenerek tüketilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN