Canan Karatay'ın olmadığı masa yok! Çamaşır yıkamayı anlattı: Sıcak suda ne bakteri kalır ne virüs!

Canan Karatay'ın olmadığı masa yok! Çamaşır yıkamayı anlattı: Sıcak suda ne bakteri kalır ne virüs!

Ülkemizde yer alan en değerli İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı olan Prof. Dr. Canan Karatay yapmış olduğu tarifler ile birlikte sürekli olarak gündemde yer alıyor. Sağlıklı yaşama dair detayları paylaşan uzman isim bu kez yeni bir bilgi ile gündeme geldi. Canan Karatay çamaşırların nasıl yıkanması gerektiğini açıkladı. Peki Canan Karatay usulü çamaşır nasıl yıkanır? İşte tüm detaylar...

CANAN KARATAY'DAN EZBER BOZAN TEMİZLİK!

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay yeni açıklamaları ile gündemde yer alıyor. Sağlıklı beslenme ve diyet konusunda oldukça iddialı açıklamaları bulunan Canan Karatay yeni bir bilgi daha paylaştı.

Tavsiyeleri ile sık sık gündeme gelen Canan Karatay paylaşılan tavsiyeler ile birlikte takipçilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kez çamaşırların nasıl yıkanıldığını duyuran Prof. Dr. Canan Karatay uyarılarda bulundu. Açıklamalar yapan Karatay, "Eğer kullanıyorsanız çöpe atın..." sözleriyle devam etti.

bahar-temizligi-ev-kutfak.jpg

TEMİZLİK MALZEMELERİ KULLANMAYIN!

Canan Karatay'ın açıklamaları özellikle ev hanımlarının dikkatini çekti. Prof. Dr. Canan Karatay açıklamasıyla birlikte deterjanların çöpe atılması gerektiğini belirtti. Çamaşırları sodyum bikarbonat ile yıkanması gerektiğine vurgu yaparak bulaşıkların makine de yıkanmaması gerektiğini söyledi.

Makinede yıkanmaması gerektiğini savunarak normal sabun ile yıkanması gerektiğini de belirtti. Evde yer alan temizlik malzemeleri sadece çarşaflarda vs. kalmadığını belirten uzman isim havaya da karıştığını duyurdu.

Yayılan temizlik malzemelerini solduğumuzu ifade eden Canan Karatay vücudumuzun o zehri içeri girmemesi için burnu tıkadığının altını çizdi. Çamaşır yıkama esnasında en önemli kriterleri de tek tek açıkladı.

clean-allergies.jpg

SICAK SU MİKROBU VE VİRÜSÜ ÖLDÜRÜR!

Deterjanlar konusunda uyarılarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay kritik açıklamalar yaptı. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Canan Karatay yaptığı açıklamada temizlik önemini vurguladı.

Evde sünger kullanmadığını belirten Canan Karatay sadece bez kullandığını ve sürekli olarak bezi yıkadığını da söyledi. Bulaşık süngerlerindeki mikropların sıcak suda hızlı bir şekilde öldüğünü belirterek "sıcak su da ne bakteri kalır ne de virüs kalır" ifadeleriyle gündemde yerini aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN