Cebinde parası kalmayan Garanti Bankası'na koşsun! 1000 TL'yi anında ATM'den çekeceksiniz: Faiz yok, kural yok!

Cebinde parası kalmayan Garanti Bankası'na koşsun! 1000 TL'yi anında ATM'den çekeceksiniz: Faiz yok, kural yok!

Müşterilerine yapmış olduğu desteklerle birlikte rakiplerinden bir adım öne çıkan Garanti Bankası, yapmış olduğu açıklama ile birlikte faizsiz taksitli nakit avans vereceğini duyurdu. Detaylar haberimizde...

Garanti Bankası internet sitesi aracılığıyla yapmış olduğu açıklama ile, müşterilerine 10.000 TL'ye kadar taksitli ve faizsiz nakit avans vereceğini açıkladı. Kampanyanın vatandaşlarla açıklanmasından sonra ise kampanya detayları ve kampanyanın ne zaman sona ereceği ise en çok merak edilen şey oldu. 

SIFIR FAİZLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS DETAYLARI

Bankanın mobil uygulaması aracılığıyla, şubeye gitmeden müşteri olanlar ve kredi kartı başvurusunda bulunup başvurusu onaylanan kişiler sıfır faizli 6 ay vadeli nakit avans kampanyasına başvuruda bulunabilecekler. Kampanya 2023 yılının ilk gününde başlamış olup, 31 Ocak tarihinde son bulacaktır. Kampanyadan yararlanmak içinse aranan tek şart bankaya mobil uygulama üzerinden müşteri olmak ve kredi kartı başvurusunda bulunmak.

garanti

FIRSATLAR SIFIR FAİZLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANSLA SINIRLI DEĞİL!

Fırsatlarına bir yenisini ekleyen Garanti BBVA, banka şubelerine gitmeden temassız müşteri olanlar için bir başka fırsatı daha duyurdu. Garanti BBVA’lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurusunda bulunup başvuruları kabul edilen kişiler, bu kartlar ile 20 Şubat tarihine kadar yaptıkları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaklar. Kampanyalar hakkında daha detaylı bilgi için bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN