Cem Yılmaz duyurdu: Erşan Kuneri'nin 2. sezonu geliyor

Cem Yılmaz duyurdu: Erşan Kuneri'nin 2. sezonu geliyor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Netflix için yazdığı "Erşan Kuneri" dizisinin ikinci sezon çekimlerine hazırlanıyor. Yılmaz, senaryoyu tamamladığını duyurarak, "Haftaya ekip arkadaşlarımla buluşup üzerine konuşacağız" dedi.

Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon senaryosunu yazmak için geçen haftalarda anne ve babasının Asos’taki yazlığına giden Cem Yılmaz, senaryoyu tamamladığını açıkladı.

Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya‘nın yanı sıra ikinci sezonda Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Şükran Ovalı ve Bora Akkaş‘ın rol alacağı diziyle ilgili Cem Yılmaz “Evet 3 aydır bu masanın köşesinde şu ipadcağzım ile ekmeğimi yine taştan çıkardım… Tam 320 sayfa, 8 bölüm Erşan Kuneri yazdım. Bu gece bitirdim. Mutluyum… Haftaya ekip arkadaşlarımla buluşup üzerine konuşacağız” mesajını paylaştı.

İKİNCİ SEZONUN KONUSU NE OLACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Yılmaz, Erşan Kuneri’nin 2. sezonunun içeriğiyle ilgili de şu açıklamayı yaptı:

“Kötü Yol – Kaymak Zamanı – Hamurişi – Yaprak Sarması – Acı Baba – Şekerpaşa filmleri ve Nekes Hayat Müzikli Kabaresi ile fena geliyor.1984-85 ve 86'ya damga vuran filmlerimle sizlerin huzurundayım… :)”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN