Cem Yılmaz Mehmet Ali Erbil'e yanıt verdi: Ben o kadar hassas birisi değilim!

Cem Yılmaz Mehmet Ali Erbil'e yanıt verdi: Ben o kadar hassas birisi değilim!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in "Halk tarafından bu film kırmızı kart görmeli. Devletimiz de bence müdahale etmeliydi. Bu kadar olmaz... Ben erkek halimle bu küfürlerden utandım. 18 yaş ibaresi konmuş ama yine de bu kadar küfre dayalı yapılmamalı. Mizah zekaya dayalı yapılmalı" açıklamalarına yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz, Mehmet Ali Erbil'in kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. Başarılı oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü komedyen Cem Yılmaz, Mehmet Ali Erbil'in kendisi hakkındaki "Son işi 'Erşan Kuneri' beni hayal kırıklığına uğrattı. Küfre dayalı komedi yapmış. Halk tarafından bu film kırmızı kart görmeli. Devletimiz de bence müdahale etmeliydi. Bu kadar olmaz... Ben erkek halimle bu küfürlerden utandım. 18 yaş ibaresi konmuş ama yine de bu kadar küfre dayalı yapılmamalı. Mizah zekaya dayalı yapılmalı, küfre dayalı olursa sonuç bu oluyor işte... Cem Yılmaz bana bu işi için teklifte bulunsaydı, kabul etmezdim. Böyle bir projede yer almak istemezdim." açıklamalarına yanıt verdi.

Etiler'de görüntülenen ünlü komedyen kuaförün çıkış kapısında ödeme alan işletmeciye dönüp, "Bir daha böyle şeyler istemiyorum" diyerek espri yapıp, kahkahayı patlattı.

cemo.jpg

"DEĞİŞİK BİR İŞ"

Yeni filmiyle alakalı konuşan Cem Yılmaz, "Ekim'in 23'ünde filme başlayacağız. O yüzden saçımı ufak ufak role hazırlıyorum" ifadelerini kullandı.

Filmdeki rolüyle alakalı açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Küçük bir rol... Değişik bir iş, psikolojik bir drama. Feribottaki 'Ayzek' karakteri vardı, onun bir macerası... Tiyatro dünyasından usta arkadaşlarım var içerisinde" şeklinde konuştu.

"TARKAN'A HEPİMİZİN TEŞEKKÜR ETMESİ LAZIM"

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde, Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen kutlamada konser veren Tarkan hakkında konuşan Cem Yılmaz, "Tarkan'a hepimizin teşekkür etmesi lazım. Tarkan, şahane bir şey yaptı. Konunun para olmadığını herkes biliyor zaten. Önemli olan böyle güzel bir şeyde bu kadar insanı bir araya getirmek... Hep birlik ve beraberlikten bahseden mesajlar veriyor Tarkan ama insanlar hala anlamamakta direniyor" dedi.

"BANA YÜKLENEBİLİRSİNİZ!"

Cem Yılmaz, Mehmet Ali Erbil'in kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt vererek şunları söyledi:

"Hiç önemli değil. Ben o kadar hassas birisi değilim. Problem yok, bana yüklenebilirsiniz"

"NEREDE, NE GEREKİYORSA YAPARIZ"

Melike Şahin'i Harbiye Açıkhava konserinde dinlemeye giden Cem Yılmaz, dans performansıyla ilgili, "Çok güzel bir ortam vardı. İştirak ettim. Somurtup, otursak, 'Böyle eğlenceli bir yerde neden somurtup oturuyor?' dersiniz. Nerede, ne gerekiyorsa yaparız. Çok başarılı bir sürü genç insan var, iştirak etmek lazım" şeklinde konuştu.

etek.jpg

"ETEKLE OLSAYDI BU İŞLER..."

İskoçya tatilinde ülkenin milli giysisi olan kilt ile pozlar veren ünlü komedyen, gazetecilere, "Siz hiç etek giydiniz mi? Giymez misiniz?" sorusunu yöneltti.

"Burada giysek biraz problem olabilir" cevabını alan Yılmaz, "Etekle olsaydı bu işler..." deyip, güldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN