Cem Yılmaz'dan ölümlü kazaya çirkin hareket! Uraz dayanamadı patladı "Ölüye saygın yok mu?"

Cem Yılmaz'dan ölümlü kazaya çirkin hareket! Uraz dayanamadı patladı "Ölüye saygın yok mu?"

Geçen günlerde tiyatrocu eski eşi Melis İşiten'in geçirdiği kaza için duygusal bir konuşma yapan Uraz Kaygılaroğlu'na Cem Yılmaz'dan kızdıran bir hareket geldi. Bakın Uraz Kaygılaroğlu konuşurken Cem Yılmaz ne yaptı?

GQ Türkiye Ödüllerinde sahnede konuşan yapan Uraz Kaygılaroğlu'na Cem Yılmaz'dan kızdıran bir hareket geldi. Eski eşi Melisa İşiten'in geçirdiği kazadan dolayı zor günler yaşadığını anlatan Kaygılaroğlu'nun konuştuğu sırada Cem Yılmaz'ın gülme krizine girmesi izleyenleri şaşırttı. Bakın Uraz Kaygılaroğlu Cem Yılmaz'a nasıl tepki verdi?

cemyilmaz.jpg

ÖDÜL TÖRENİNDE CEM YILMAZ'DAN KIZDIRAN HAREKET

GQ Türkiye Men Of The Year ödül töreninde 'Yılın oyuncusu' ödülünü alan Uraz Kaygılaroğlu, sahneden eski eşi Melisa İşiten ve beraberinde kaza geçiren tiyatrocu arkadaşları için duygusal bir konuşma yaptı.

kizdi.jpg

GÜLME KRİZİNE GİRDİ

Ölümden dönen eski eşi Melis İşiten'de dolayı kötü günler yaşadığını anlatan Kaygılaroğlu, konuşma sırasında Cem Yılmaz'ın ilginç tepkisiyle karşılaştı.

yilmaz.jpg

CEM YILMAZ'A TEPKİ GÖSTERDİ

Kaygılaroğlu'nun konuşma yaptığı sırada gülme krizine giren Cem Yılmaz herkesi kızdırdı. Kaygılaroğlu ise Yılmaz'a "Ciddi bir şey anlatıyorum burada" diyerek tepki gösterdi. O görüntülere çok sayıda tepki gelirken kimi kullanıcı, "Ölüye saygın yok mu?" yorumları yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN