Ceyda Düvenci'den beklenmeyen paylaşım! Evliliklerine nazar değmişti "Yorulduk"

Ceyda Düvenci'den beklenmeyen paylaşım! Evliliklerine nazar değmişti "Yorulduk"

Oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu evliliklerine nazar değdiği iddia edilen Ceyda Düvenci'den ilk paylaşım geldi. 8 yıldır evli olan çiftin ayrılacağı söylenirken, Düvenci sonunda sessizliğini bozdu. Paylaşımı kafaları karıştırdı.

2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin evliliğinde sorun olduğu ve boşanacakları iddia edilmişti. İkili uzun süredir paylaşım yapmazken, ortaya atılan iddialar da güçlenmişti. Ceyda Düvenci'den iddialar sonrasında ilk paylaşım geldi.

ceydaaaa1

CEYDA DÜVENCİ-BÜLENT ŞAKRAK ÇİFTİNDEN BEKLENEN PAYLAŞIM

Mutlu evlilikleriyle herkesin beğenisini toplayan Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin evliliğine nazar mı değdi? Geçen günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre ikilinin boşanma kararı almıştı.

bulent

BERABER PAYLAŞIM YAPMIYORLARDI

Beraber fotoğraf paylaşmayan çift için ayrılık haberleri ortaya atılırken, Bülent Şakrak'tan iddiaları yalanlayan bir açıklama gelmişti.

ceydabulent

Tüm bunların sonrasında uzun süredir beraber paylaşım yapmayan çift sosyal medya hesaplarından paylaştım yaptı.

ceydaa

CEYDA DÜVENCİ'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Yeni bir eve geçtiklerini duyuran Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak, "Bunu da becerdik sevgilim… aferin bize @bulentsakrak_ yorulduk ama değdi beee…" notuyla aile pozu verdi. Düvenci bu karesiyle de ayrılık iddialarını yalandı.

ceyda-duvenci

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN