Cezaevindeki sapık Sinan'dan kötü haber! Kimse beklemiyordu "Müge Anlı yandı"

Cezaevindeki sapık Sinan'dan kötü haber! Kimse beklemiyordu "Müge Anlı yandı"

Geçen günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye ggündemine oturan Arife Gökçe kaybının şüphelisi Sinan Sardoğan, çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sapık Sinan olarak anılan Sinan Sardoğan'dan kötü haber geldi...

Müge Anlı'nın programında Arife Gökçe'nin kaybından dolayı şüphelenen Sinan Sardoğan, çok sayıda yaşlı kadına cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Yayına gelen ihbarlar sonrasında 2018 yılında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için cezaevine gönderilmişti. İddialara göre Sardoğan, cezaevinde canına kıydı.

muge.jpg

SİNAN SARDOĞAN'DAN KÖTÜ HABER

Anlı'nın programına şüpheli konumunda katılan Sinan Sardoğan, günlerce gündemden düşmemişti. 65 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybıyla ortaya çok sayıda kadına cinsel tacizde bulunduğu çıkmıştı.

sinan.jpg

Yayını izleyen bir kadın ise 2018 yılında çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi olmuş, ve Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

sinansardogan.jpg

CEZAEVİNDE CANINA KIYDI İDDİASI

Sardoğan ise suçlamaları kabul etmemişti. Ortaya atılan bir iddia sonrasında Sapık Sinan olarak anılan Sinan Sardoğan, yine gündeme geldi.

sinancik.jpg

Bir süredir cezaevinde olan Sinan Sardoğan'ın canına kıydığı iddia edildi. Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (58)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
58 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN