'Charlie bit my finger' videosu açık artırmayla satılacak

İki kardeşin gülümseten görüntülerinin yer aldığı internetin kullanımının yaygınlaştığı ilk dönemlerde en çok izlenen video, açık artırmayla satışa çıkacak. Videoya internet üzerinden erişim müzayededen sonra mümkün olmayacak.

İnternetin ilk viral videolarından olan 'Charlie bit my finger' (Charlie- parmağımı ısırdı) NFT ile açık artırmaya sunulacak. 880 milyonun üzerinde izlenme sayısına sahip olan iki kardeşin güldüren videosu, ortaya çıkışının 14. yıl dönümünde açık artırmayla satılacak. Müzayede gerçekleştikten sonra videoya internet üzerinden erişim mümkün olmayacak.

Londra'da yaşayan ve şu an 14 yaşında olan Charlie, "Bizim videoyu paylaştığımız zamanlar YouTube yeni bir şeydi. Şu an ise NFT yeni ve heyecan verici bir şey" dedi.

Videoda yer alan 2 kardeş, NFT ile satılacak görüntülerin müzayededen sonra ortadan kaldırılacağını doğruladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN