Çiçeklerin arasında 5 gizli yıldız var! Yalnızca IQ seviyesi 160'ın üstünde olanlar 16 saniyede bulabiliyor!

Çiçeklerin arasında 5 gizli yıldız var! Yalnızca IQ seviyesi 160'ın üstünde olanlar 16 saniyede bulabiliyor!

Bir grafik sanatçısı, yeni bir dijital ara ve bul zeka oyunuyla insanların dikkatini detaylara çekiyor ve bu sefer eğlenceli şekillerle. Resimdeki çiçeklerin arasındaki gizli yıldızları bulabilir misin?

Macar sanatçı Gergely Dudás, yıldız benzeri çiçeklerden oluşan bir tarlada gizlenmiş beş yıldızı tasvir eden görsel bulmacayı sosyal medya üzerinde paylaştı. Gizlenen yıldızlar, kırmızı, pembe ve beyaz yapraklı çiçekleri içeren çok renkli çiçek tarlasıyla görünüşte karışıyor. Senin için zorluk çiçeklerin arasındaki gizli yıldızları bulmak? Yapabilir misin?

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YILDIZLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde çok sayıda renkli çiçek tarlası gösterilmektedir. Ve senin görevin resimdeki gizli yıldızları bulmak. Şimdi görüntüyü bölümlere ayırın, hepsini gözden geçirin ve bu zihinsel egzersizi tamamlamak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi tüm becerilerinizi kullanın. Resimdeki gizli 5 yıldızı bulabilir misin?

GİZLİ YILDIZLARI GÖRDÜN MÜ?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimdeki üç gizli kelimeyi bulmak için niteliksel keskinliğinizi ve görsel keskinliğinizi kullanmanız gerekir. Cidden, zahmetsiz, yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm ipuçlarına odaklanmak. Çiçeklerin arasındaki gizli yıldızları bulmayı başardın mı?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli yıldızları bulamıyor musunuz? Sana yardımcı olmak için buradayız. Hala bulmakta zorlanıyorsanız, lütfen aşağıdaki resme bakın ve resimdeki 5 yıldızı bulun.

2-001.jpg

Eğlendiniz mi? Bizi takip ederek bu ilgi çekici zeka oyunlarından daha fazlasını çözün. Bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN