Çılgın Dondurmacı aşkından dolayı boşanıyordu! Düğünü yarıda bırakıp yanına koştu: Çiçeği burnunda çift rezil rüsva oldu!

Çılgın Dondurmacı aşkından dolayı boşanıyordu! Düğünü yarıda bırakıp yanına koştu: Çiçeği burnunda çift rezil rüsva oldu!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı, çektiği videolarla gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Dükkanına gelen müşterileriyle dans videosu çeken ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, karşılaştığı manzara karşısında şok oldu. Evlenir evlenmez soluğu Çılgın Dondurmacı'nın dükkanında alan çiçeği burnunda olan çift, aldıkları yorumlar karşısında rezil oldular. Herkesin aklına tek bir soru geldi. Bakın Çılgın Dondurmacı yeni evli çift ile neler yapmış?

Sosyal medya hesaplarından dans videoları paylaşan ve izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bu sefer herkesin ağzını açık bıraktı. Genellikle dükkanına gelen kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı, öyle bir şey yaptı ki herkes şok oldu. Evlenir evlenmez Çılgın Dondurmacı'nın dükkanına gelen çiçeği burnunda çift, rezil rüsva oldu. Çılgın Dondurmacı'nın damadın gözleri önünde geline öyle şeyler yaptı ki sosyal medya adeta çalkalandı. Bu kadarda rahat olunmaz! İşte Çılgın Dondurmacı'nın yeni evli çiftle imtihanı...

MİLYONLARCA TAKİPÇİYE ULAŞTI

Çektiği dans videolarıyla TikTok'ta izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı, milyonlarca takipçiye ulaşmış durumda. Kadın müşterileriyle birlikte dans etmeyi tercih eden Çılgın Dondurmacı, zaman zaman sınırı aşmakta. Ünlendikten sonra şarkı çıkaran Çılgın Dondurmacı, hız kesmeden videolarına devam ediyor. Ancak sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun eleştirilen dondurmacı, bu sefer öyle şeyler yaptı ki izleyenler bile utandı.

k353434.jpg

DÜĞÜNÜ BIRAKIP ÇILGIN DONDURMACI'YA KOŞTULAR

Dükkanına gelen güzel kadınlarla dans etmeyi tercih eden Çılgın Dondurmacı, karşılaştığı manzara karşısında şok oldu. Nikah kıyıp Çılgın Dondurmacı'nın dükkanına gelen çiçeği burnunda çift, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Dondurmacı ile tezgahın önünde dans eden yeni evli çift, sınır filan tanımadı. Çevredekiler izlerken kıp kırmızı oldu. Bu kadarını da yapmayın!

mtrtrtr-1.jpg

GELİNİN DANSI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Düğünü yarıda bırakarak Çılgın Dondurmacı'nın dükkanına gelen çift, herkesi şoke etti. Çılgın Dondurmacı ile tezgahın önünde dans eden çift, sınır filan tanımadı. Dondurmacının gelin ile yaptığı dans ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İzleyenlerden üst üste tepki geldi. Öyle şeyler yaptılar ki tüm Türkiye utandı!

k434343-2022-10-18t120154-074.jpg

BURADA GİRSEYDİNİZ...

Sosyal medya kullanıcıları çiftin dansını şok içinde izlerken tepkiler üst üste geldi. Gelen tepkilerde, 'Gerdeğe burada girseydiniz', 'Rezillikten başka bir şey değil', 'Umarım bu gördüklerim gerçek değildir' yorumları yapıldı.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

m545454-1.jpg

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

ÇILGIN DONDURMACI NASIL ÜNLENDİ?

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in ilk nasıl ünlediği de merak edilen konular arasında. Maraş dondurması satan Mehmet Dinç (Çılgın Dondurmacı), Shakle Habetek isimli şarkıyla beraber müşterileriyle dans etmeye başladı. Turistik bir bölgede dondurma satan Mehmet Dinç yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır eğlenceli bir şekilde dondurma satıyorum. Daha çok turistlere hizmet ediyoruz. Yıllardır da bu dans ederek dondurma satma alışkanlığımız var. Ancak önceden video olmadığı için bu kadar tanınmamıştık. 2019 yılında bu şekilde danslarla oldukça büyük üne kavuştuk." şeklinde konuştu.

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

m323232-2.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN